Lži Kubíka a Slonkové mají krátké nohy

V minulém týdnu mi přátelé, známí i desítky občanů vyjadřovali účast po zhlédnutí inkvizičního pořadu Slonkové a Kubíka na TV Seznam, týkajícího se financování strany LEV 21 v době cca mezi 4 – 5 lety.

„Korunní důkaz“, o který se Slonková a Kubík ve svém „vyšetřování“ v pořadu plném fabulací a lží opírají, byl ten, kdy ukazovali jakýsi příšerný zjev člověka, který se dle všeho možná ztratil, možná byl sprovozen ze světa v říjnu roku 2011, a který měl být jednatelem společnosti, která straně LEV 21 darovala peníze.

„Záhady kolem financování Paroubkových aktivit posiluje i fakt, že jeho straně LEV 21 odeslala před pár lety čtvrt milionu i jihomoravská firma Velantis, zastoupená zjevně bílým koněm. Reportéři se vydávají po jeho stopách,“ zaznívá v pořadu. „A ty prachy jeho, těch 250 tisíc, přišlo do té strany v roce 2014?“ ptá se v poté v pořadu Kubík Slonkové. „To jsou dary z 2013, 2014,“ odpovídá Slonková. „Takže to bylo 2, 3 roky poté, co zmizel,“ vypočítává Kubílk a Slonková přikyvuje.  Následuje fotografie uboze vypadajícího muže, který měl straně LEV 21 údajně poskytnout finanční dar, a následně se Kubík se Slonkovou podivují nad tím, že si někdo vezme peníze od firmy, která má „takovéhoto“ jednatele.

„Vznikla 2010, 2011 on zmizel a 2014 byl zapsanej do té firmy,“ říkají Slonková a Kubík o Jiřím Melicharovi, který měl být podle nich dárcem strany LEV 21, a který za zvláštních okolností zmizel 26. října 2011. Jako jednatel byl J. Melichar ve společnosti Velantis zapsán, jak správně uvedli Slonková s Kubíkem, v roce 2014, respektive přesněji v 29. 11. 2014.

Jak však dokazuje darovací smlouva (v příloze), firma Velantis darovala straně LEV 21 peníze poněkud dříve, než se ve vedení firmy objevil pan Melichar, kolem něhož se točí „investigace“ Kubíka a Slonkové… Strana LEV 21 totiž dostala dar od firmy Velantis 12. března 2012, a v té době byl jednatelem firmy Ing.Josef Petrás, který je ve smlouvě také jako jednatel uveden a jehož rukou je darovací smlouva podepsána. Podivně zmizelý pan Melichar se ve firmě Velanis tedy v té době skutečně, ač se nás Slonková s Kubíkem snaží (tím, že jaksi účelově posunuli dar od společnosti Velantis v čase) přesvědčit o opaku, nevyskytoval.

Samozřejmě, že budu po dohodě se svými právními zástupci celou věc řešit žalobou na autory lží a dezinformací…

Darovací smlouva mezi společností Velantis a stranou LEV 21:

darovací smlouva LEV 21 Velantis, str. 1
darovací smlouva LEV 21 Velantis, str. 2

 

Autor: Jiří Paroubek | pondělí 20.3.2017 14:53 | karma článku: 19,13 | přečteno: 1867x