Spravedlivý boj Blesku?

16. 07. 2017 8:10:32
V sobotním vydání Blesku (15.7.) na jeho straně 1., 2. a 3. vyvrcholily přes týden trvající spekulace a manévry s kým vlastně trávím svou dvoutýdenní dovolenou u moře v jižní Francii.

Tu mně mimochodem darovala má rodina a moji přátelé k 65. narozeninám.

Již můj výjezd z domu v Chuchli vzbudil pozornost týmu najatých (kdo to asi jen mohl být, kdo je najal) fotografů, výsledky jejichž tvorby před týdnem využil Blesk. Dámu, která se přišla se mnou rozloučit k mému domu (odvezl jsem ji pak na letiště) se ovšem podle dokonale zachyceného pozadí nepodařilo Blesku identifikovat. Termín mého odjezdu do Francie (6.7.) znala přitom jen má žena Petra....

Připomínám v této souvislosti, že jsem před lety odešel z politiky a jsem tedy jen a jen soukromá osoba.

Připomínám dále, že má stále ještě žena Petra odešla před pěti měsíci ze společného domu. Nikdy mně vlastně otevřeně a jasně neřekla proč. Až na několik týdnů před jejím odchodem jsme přitom deset let měli skvělé manželství.

Snad padesátkrát za posledních pět měsíců jsem Petře nabídl návrat ke společnému životu. Vždy mě - a většinou velmi urážlivě a arogantně - odmítla. Naposledy na začátku července. Před třemi měsíci podala Petra žádost o rozvod.

Tedy, Petra nechce mluvit o obnově vztahu. Vlastně vůbec se mnou nechce mluvit. Snad z obavy, že důvody ke svému unáhlenému odchodu argumentačně neobhájí a ona se pak bude „muset“ vrátit domů. Prostě, shrňme to, ona se nechce vrátit domů, nechce se mnou ale ani diskutovat.

Petra ráda hovoří o tom, že vůbec nemluví s médii. Ale to, co potřebuje sdělit dychtivé veřejnosti, na to má „své“ novináře.

Jako teď svou osobní přítelkyni Veru Renovicu, redaktorku Blesku, která plní všechny Petřiny přání. Již týden po odchodu Petry ze společného domu se v Blesku (20.2.2017) objevil první Renovicin článek, který uváděl jakési „důvody“ Petřina odchodu ze společné domácnosti. Potom v závěsu následoval v několika dnech druhý a třetí článek. Alespoň od Very jsem se tak dozvěděl „důvody“ Petřina náhlého odchodu (13.2.2017).

Prý to byla má podezřelá náklonnost k bývalé ženě Zuzaně (dnes 60 let), doložená jejími o dvacet let staršími fotografiemi.

Dále jsm se od Very dozvěděl obsah naší (mé a Petřiny) domácí debaty na téma možné Petřiny nevěry. Tehdy jsem se doma v debatě Petry zeptal - při jejích opakovaných lednových pozdních příchodech domů - zda má, jak to slušně říci, jiný intimní vztah nežli se mnou. Ubezpečila mě tehdy, že nikoli. Věřil jsem jí...

Za pár týdnů jsem se ale dozvěděl z bulváru, že – již od června 2016 - navštěvuje v jeho pronajatém bytě 1 + 1 v Karlíně velmi často a vždy na pár hodin jakéhosi D. Radila, který je jejím intimním "rádcem" ve všech směrech....

No a třetí důvod (v 3. článku) byl tak blbý, že si ho už ani nepamatuji.

Za pár týdnů poté V. Renovica zase v jiném svém článku zdůvodnila Petřinu sedm týdnů trvající a poněkud drahou zálibu v bodyguardech používaných po jejím odchodu z domu. Prý potřebou osekat jakási má "chapadla". Chci se Very zeptat, zda v případě, že Petra nebude mít na školné naší dcery, protože rozmařile utrácela za bodyguardy, jí chybějící částku dodá.

Tehdy jsem se již vzbouřil a zavolal jsem Veře s tím, že pokud se takový komicky jednostrannē kamarádský přístup bude opakovat, obrátím se na šéfredaktora Blesku.

Zdá se, že Vera dala v naší rozvodové kauze Blesk plně do služeb mé ženy Petry.

Nyní jsem ovšem zažil vrchol této spolupráce.

Již přes týden Blesk zásobuje své dychtivé (pochybuji o jejich skutečné dychtivosti) čtenáře informacemi o mé dovolené ve Francii. Jako bych byl popová hvězda nebo člen české vlády (to už ale jedenáct let nejsem). Jsem ale soukromá osoba a mé právo na soukromí není respektováno.

Jestli jsem ve Francii sám nebo s D. Buster nebo jinou hvězdou nebo "obyčejnou" ženou z lidu musí být každému jedno. I bulváru. Ale proč vlastně vozit dříví do lesa, že....

Znovu opakuji, že má žena Petra ode mně odešla, což ještě neznamená můj závazek k celibátu.

Prostor, který byl poskytnut Bleskem na základě dlouhodobé přátelské spolupráce Petra –Vera (je legrace, kdo vlastně tedy řídí Blesk) mému osobnímu životu při mé dovolené ve Francii by v tomto deníku nebyl dopřán ani Donalduu Trumpovi.

Přátelé z Blesku, vzpamatujte se, kde je nezávislost vašeho listu. Chápu, boj se vede jen o mé kreditní karty....

Autor: Jiří Paroubek | neděle 16.7.2017 8:10 | karma článku: 26.01 | přečteno: 1547x

Další články blogera

Jiří Paroubek

Chce vláda řídit zemi jen pomocí kampaní?

Andrej Babiš se dopustil jisté neobratnosti, když se v reakci na nechutné obvinění ze strany ministra Lipavského, že je pro zemi „bezpečnostním rizikem“, dožadoval základních informací o politickém oponentovi.

22.3.2024 v 15:46 | Karma článku: 29.39 | Přečteno: 620 | Diskuse

Jiří Paroubek

Zdroje chudoby republiky a českých občanů

Dlouhodobě hovořím a píšu ve svých článcích o tom, že za poslední dva roky (2022 a 2023) v souhrnu klesla reálná mzda občanů střízlivě o zhruba 20 až 25%.

20.3.2024 v 10:41 | Karma článku: 27.96 | Přečteno: 600 | Diskuse

Jiří Paroubek

Ruský prezident vyhrál volby na celé čáře

Když jsem se vcelku povrchně v pátek a v sobotu díval na zpravodajství České televize, celkem mě to pobavilo. Ruským volbám se v ČT věnovali po svém - způsobem, který je pro ně obvyklý.

18.3.2024 v 15:04 | Karma článku: 35.60 | Přečteno: 1368 | Diskuse

Jiří Paroubek

Co dokážou odposlechy - němečtí generálové v negližé…

Tím ovšem nemyslím, že by pány německé generály někdo natrapíroval a odposlechl, když se náramně dobře baví s nějakou slečnou.

5.3.2024 v 14:06 | Karma článku: 27.61 | Přečteno: 669 | Diskuse

Další články z rubriky Osobní

Tereza Ledecká

I duše mohou plakat

Někdy potkáte někoho, bez koho už nedokážete žít..., a tak, když vás osud rozdělí a pak následně zase spojí, neváháte ani chviličku... Pro Marušku...

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 36 |

Tereza Ledecká

IQ tykve ?

Jednou v Básnících se Štěpán Šafránek zeptal pana profesora, "Jak člověk pozná, že je blb?" Pamatujete, co mu na to odpověděl? "Chytrej člověk to nepozná nikdy, a blbci je to jedno!" Tak vám přeju, ať nikdy nedojdete poznání...

28.3.2024 v 14:15 | Karma článku: 13.37 | Přečteno: 241 |

Lucie Svobodová

Magor

Přátelé, širší rodina - každý reagoval na mé členství odlišně. Někteří na mě neustále křičeli, že jsem magor. Jiní si to pravděpodobně také mysleli, ale rozhodli se nechat si to pro sebe.

28.3.2024 v 8:59 | Karma článku: 13.10 | Přečteno: 1491 | Diskuse

Vlastík Fürst

Pravopis máš hrozný, ale piš dál!

Jaké máte vzpomínky na svá školní léta? Měli jste také svého oblíbeného učitele - učitelku? Nebo jste dokonce byli platonicky zamilovaní do vaší kantorky - kantora?

27.3.2024 v 14:30 | Karma článku: 22.65 | Přečteno: 473 | Diskuse

Tereza Ledecká

Sněžkolezkyně

My Češi jsme pověstní svými nákupními výpravami do Polska, ale věřte, že na dně Lomniczky nic nekoupíte, a ještě za to draze zaplatíte

20.3.2024 v 23:29 | Karma článku: 10.93 | Přečteno: 297 |
Počet článků 832 Celková karma 30.22 Průměrná čtenost 1929

Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik

více

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...