Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Je to pro mne zcela nečekané a snad poprvé, ale nezbývá mi, než s Vámi souhlasit R^

2 0
možnosti
JM

To mi povídejte. na druhou stranu, znáte Jyrku;-D

1 0
možnosti
RS

Z globalniho hlediska vystizne popsano (nic noveho). Z hlediska nasi republiky postradam vysvetleni, na co potrebuji Cesi islam. Musime realizovat, hratky s islamem jsou hratky s certem. V soucastne dobe jeste neni zapotrebi velkych opatreni, aby se tento problem vyresil.

2 0
možnosti
MF

ČR "velká" řešení naštěstí a ještě nepotřebuje, na západ od nás tam ta velká řešení již bohužel potřeba jsou...

2 0
možnosti
Foto

souhlasím především s tím, že vyzbrojováním protiasadovské opozice byl ve skutečnosti vyzbrojoven IS...kdybych spekuloval o vojenské interveci pozemního vojska Spojených států, pak budou čelit zbraním, které proti sobě sami dodali..pro takovou velmoc, to je krátkozraké a tristní zjištění a patrně špatné vysvědčení pro zpravodajské služby.

5 0
možnosti
Foto

Píšete: "patrně špatné vysvědčení pro zpravodajské služby".

Nevěřím moc konspiračním teoriím, ale pro jednou udělám (zase :-)) výjimku a dovolím si poznamenat, že záleží na tom, pro koho americké zpravodajské služby a americká vláda vlastně pracují. Pokud alespoň zčásti též pro dodavatele a výrobce zbraní (v případě Chenneyho  http://nl.wikipedia.org/wiki/Dick_

k tomu bylo velké a myslím oprávněné podezření), tak udělaly dobrou práci. Např. v Iráku IS zabral nejmodernější zbraně, které irácké armádě Spojené státy dodaly. Možná se však jednalo jen o naivitu a neschopnost. Nejspíš je to kombinace obojího, neschopnosti a velkého vlivu lobby vojenského průmyslu.

0 0
možnosti
AN

Nebyl jsem fanda Paroubka, ale byl by jiste lepsim politikem, nez banda od Topolanka, Kalouska, Dalika, Rebicka, "slecny" Koci a Peake, zlodejicka Klause a mnoha dalsich, co tu od roku 2006 provadeji svoje sibalske kousky vcetne  CEZu, Rittigu, Janousku a dalsich.

3 1
možnosti
MM

Nějak jste vynechal ministry ČSSD, Libertu a Rátha......a pár mrtvých.....

3 0
možnosti
Foto

Nemůžu jinak, než R^. Úvahu: "Druhou možností je najít modus vivendi se Syrií B. Asada a Iránem.  Znamená to v prvé řadě přestat blouznit o sekulární syrské opozici a začít podporovat armádu B. Asada." podepisuju.

16 0
možnosti
Foto

Pokud se Jiří Paroubek a František Matějka na něčem shodnou, tak to musí být pravda. R^ Gratuluji.

9 0
možnosti
MF

a co pátá kolona v Evropě? Již teď jsou jejich požadavky neskutečně drzé a politici jim stále ustupují. Co čekají? Až nás převálcují nebo že bude občanská válka?

3 0
možnosti
Foto

Nebo podporovat vojensky, materiálně Kurdy, taky možnost - v boji proti IS. Dokonce jsem za to, aby vznikl Kurdistán - Kurdové na svůj stát ještě stále čekají.

7 0
možnosti
Foto

To však bohužel nechce Turecko, Irán ani Irák. I když Irák by brzo mohl svolit. Kurdové v Iráku mají již teď značnou samostatnost.

1 0
možnosti
Foto

Už jste se konečně skoro trefil. Problém je v tom, že aktuálním rizikem Evropy a okolních okresů není pouze IS, ale islám jako takový, resp. jeho radikálně-teroristické útoky. Jejich zdrojem není pouze IS.

7 0
možnosti
Foto

Nojo, Jyrko, nemůžu dělat nic jinýho, dnes je to prostě na karmu.

8 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,77
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik