Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Pochválit se musíme sami, nikdo to za nás neudělá, viďte p. Paroubku :-P

1 1
možnosti
MKP

Pozor na vajíčka, soudruhu, pozor na ně!

0 1
možnosti
Foto

Pane Paroubek, asi jen ze skromnosti jste pozapomněl uvést další levicové party, které mají toho másla na hlavě neméně, že? Pokud by váš pohled nebyl tak jednostranný, tak ano měl by jste karmu a hlavně pravdu.

1 1
možnosti
JP

J21a33n 78P96a15v63l50í35k

26. 2. 2016 17:13

Dovedu si představit, že pan Paroubek se má za co popadat. Pokud jde o serióznost jeho textu, tam už se vrací ke svým manýrám z dob, kdy byl politicky aktivní a viditelný jako z Božího dopuštění premiér. Na vzpomenutém shromáždění na Václavském náměstí bylo možná 200, možná 300 účastníků mluvících česky a s vizáží nikoliv okamurovskou. Jeho tvrzení o Japoncích a Němcích je pouhá lež. Jistě je to málo lidí, ale aspoň někdo, komu záleží na svobodné zemi. Pokud jde o problematiku OKD, každý ví, že do vlastnictví pana Bakaly se dostala firma za vlády ČSSD, to pro jistotu nezmiňuje. Je také všeobecně známo, že pan Bakala sponzoroval různé politické strany a nevím o tom, že by se někdo z účastníků transakce dopustil nezákonnosti. Takže snaha podsunout něco jako podezřelé, to dělají prašivci. Bylo by férové, kdyby pan Paroubek v textu uvedl, od koho v době jeho předsednictví ČSSD tato strana byla sponzorována, kým byla sponzorována kampaň jeho další strany, která nevím, zda zanikla nebo ne, to srovnání chybí. Ale chápu, že pan Paroubek svůj text psal pro specifické čtenáře používajících rozum jen sporadicky.

6 3
možnosti

Aaaa... jedna z obětí akce Bububu Paroubek! :-)

0 1
možnosti
FS

Pane Hrdličko a paní Stieberová,proč ty minusy? Je to pravda.Sáhlo se na vašeho guru Kalouska?

1 0
možnosti

Současná opozice, to je prostě tragédie. Když člověk poslouchá tlachy Fialy, Němcové, Laudáta a spol., říká si, jak se tak jednoduší lidé vůbec mohli dostat do vysoké politiky a je mu trapně místo nich.

Politik typu Jiřího Paroubka naší politice v dnešní době chybí. Holt mediální štvanici pravdoláskařů se v té době nedalo ubránit.

4 6
možnosti
Foto

H77a30n26a 39V21l42k51o57v27á

28. 2. 2016 11:08

Pan Paroubek se uštval sám, Buldozer...

1 0
možnosti
JB

Pane Paroubek,tentokrát karma R^

8 2
možnosti
SN

:-)....... Dobře napsáno! "Čistý" Kalousek za jehož panování v různých funkcích, vč. nejlepšího ekonoma Vesmíru a okolí, se odkloňovaly miliardy, neznámo kam. Ten by měl chodit"kanálama". Soupis jeho hříchů je vydaný knižně na netu, super čtení ! Formálně rozvedený, majetek přepsaný na děcka,....co kdyby! Drzé čelo, lepší než poplužní dvůr,v jeho případě jak vyšité a furt jede ! R^R^R^

5 3
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,02
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik