Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane Parobku......jděte kamsi. Za Vašeho působení v ČSSD jste to mohl vyřešit, ale vy jste se asi více věnoval kamarádičkování s mafiánským klanem kočkových. Pan Zeman patřící do stejného klanu ČSSD je .........podepisuje a prý aní není co a to je nyní prezident...pokud v tom pokračuje i nadále, že vše podepíše aniž čte, tak je nejvyšší čas uvažovat o emigraci.

1 0
možnosti

Nechápu, proč si bývalý předseda ČSSD stěžuje na soudce. Ti se pouze řídí zákony, které politici, leckdy s ČSSD v čele, schválili. Aspoň teď (snad) pochopí jaké zmetky jsou leckdy schopni schválit.

0 0
možnosti

Jo a ještě jedna poznámka, bohužel smutná: ČSSD to nepoloží - vlastní Lidový dům za miliardu Kč, takže si snadno půjčí - mají čím ručit. Ach jo!

1 0
možnosti

Hele Jirko, pokud to byla "smlouva typu koloniálních smluv Zanzibar – Velká Británie, kde sociální demokracie byla tím pomyslným Zanzibarem a Altner zase pomyslnou Velkou Británií", tak jsi měl hned zaplatit a částka by nenarostla do tak obludných rozměrů. Stejně tak plno ouřadů před a po tobě. M. Zeman s pomocí Altnera Lidový dům získal - stačilo jen zaplatit účet.

2 0
možnosti

stacilo by prodat Lidovy dum, to by urcite vyneslo miliardu, majmout par Unimo bunek nekde u Mecholup a jede se dál.....

2 1
možnosti

Riziko neměl advokát žádné, nejvýš, že spor nevyhraje.

My se máme skládat na nenasytného advokáta a neschopné funkcionáře ČSSD?

Kam jsme to přišli?. Moc lidí si rozmyslí znovu tuto stranu volit.

3 2
možnosti

Jasně, dluhy se neplatí a smlouvy se nemusí dodržovat. :-/

No, až založíte tu nadaci, podělte se s námi o to, kolik korun se vybralo. ;-D

7 0
možnosti

J12a13n 56K80a13d81l91e23c

2. 4. 2016 9:30

Myslím, že prachy pošle jenom Paroubek, pokud teda nekecá. ;-D

0 0
možnosti

J16a80n 97K35a12d30l16e75c

2. 4. 2016 9:22

No vybírat peníze a sypat je do ČSSD je stejné, jako posílat peníze Řecka. Peníze prolétnou komínem a hlavně, nemá to žádný smysl.

1 0
možnosti

Stačí si nalézt jednoduchou časovou osu a zjistíme, že nám Jyrka maže med okolo huby. Smlouva byla podepsána v 97, kdy Zeman slíbil 10% hodnoty LD, když advokát spor vyhraje. Což se stalo v roce 2000, kdy Altner spor vyhrál a od ČSSD dostal 16,8 milionu a dalších 33,6 milionu bylo vloženo do soudní úschovy, jelikož si na tuto sumu dělali nárok i Altnerovi dva společníci a začali se s nim soudit (soud trvá dodnes). Všimněte si - vyplaceno bylo cca 50,5 milionů korun, tedy skutečná 10% úřední hodnota LD, jak bylo domluveno.

Zeman v roce 2001 končí ve funkci předsedy ČSSD a příchází Špidla. Altner se mezitím začal s ČSSD soudit o deponované nájemné a v roce 2004 mu obvodní soud přiznal 18,5 milionu korun. V té chvíli měli socani zaplatit, nebo se s ním domluvit a byl klid. Ale oni se odvolávali, odvolávali a znova odvolávali, až jim to vyšplhalo na těchto 300 milionů na úrocích. Špidla, Gross, Paroubek i Sobotka si z toho udělali takovou putovní trofej a předávali si dál a dál. A teď kvičí a svalují to jeden na druhého a nejlépe na Zemana;-D

14 1
možnosti

Měli mu zaplatit celou částku a nechat na Altnerových společnících, jestli na něm něco vysoudí, nebo ne. :-):-/ Jde to na triko především Zemanovi, protože za něho to začlo:-/

4 2
možnosti

Ano pane Paroubku . Máte pravdu . Ať ČSSD založí nadaci , aby se konečně ukázalo , jak je tato strana pro občany důležitá . Takové předvolby . Jako občané jí můžeme složit účet za vše , co pro nás udělala !!

1 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,25
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik