Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi by bylo vhodné napsat kdo a kdy jmenovitě ze státních zástupců a policistů byl proškolen útvary amerických bezpečnostních sborů, jinak je to takové zvláštní tvrzení.

1 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, jak ten dnešní spor připomíná Únor 1948. Tehdy šlo o odvolání a jmenování několika policejních velitelů, což bylo v rámci pravomocí ministra vnitra. Nicméně dle koaliční smlouvy Gottwalda a Zenkla měly být kádrové přesuny u policie odsouhlaseny ve vládě.

4 0
možnosti
RN

pamatuji na pripad kubice, kdy vam kontrageng prisel na vese zkorumpovane mafianske hratkyx a byl odejit, stejne jako dnes slachta.

lepsi prokuratorska republika nez vase stranicka politicka policie, kterou jste si dnes vasi reformou ze statni policie udelali.vazena cssd. strano plna estebaku, vcetne autora teto vasi "reformy.

takze nedojimejte, ze se bojite, ze vas za vase zlociny zavrou je zcela namiste, nam to nevadi. vazena cssd. my se prokuratoru bat nemusime, nejsem mafiani, jako vy.

3 0
možnosti
Foto

Opět musím s článkem Jiřího Paroubka víceméně souhlasit. Jen bych upozornil na jednu nepřesnost: Ti olomoučtí státní zástupci si nepozvali špičky policie do Olomouce, ale dostavili se za nimi do Prahy.

2 3
možnosti
JV

Spojili to s výročním výletem do města.

1 1
možnosti
OP

O pár článků výše blog řešící, zda je bůh homosexuál a zde toto ...

2 2
možnosti
SN

:-)......Vy to autore považujete za normální ? Narychlo spíchnuté, v utajení....je vidět, že přituhuje! Takové věci se přece řeší postupně a je mi Vás líto, že to jako bývalý šéf vlády nevíte, nebo prostě s tím souhlasíte. Myslel jsem, že jste rozumnější ! Rv

2 2
možnosti
JV

Pana Paroubka to jistě bere, že je Vám ho líto, Staňulo;-D

2 2
možnosti
JC

Pavka Kohout... vzpamatujte se, člověče!

3 0
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,40
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik