Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P55e38t57r 60S32k30á46c98e14l

24. 7. 2016 21:41

Nevěřím tomu muži ve vedení ostatních, když nezvládá sámsebe. » Robert Edward Lee (1807 – 1870) americký generál.

Takže kdo ještě věří autorovi článku, pánům Nečasovi a Topolánkovi? Oni totiž neuřídili ani svoje rodiny, natož stát, vládu. Největší nemorálnost je zabírat místo, které nemohu vyplnit - Napoleon B.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s názorem úplně na konci diskuze, že doktor Barták je vizuálně velice podobný autorovi článku. Myšlenkově zřejmě taktéž.

5 0
možnosti
Foto

Akuzativ, 4. pád, pro doktora, koho co? - "prase! Mozek možná sexy, ale skloňování mu nejde.

1 0
možnosti
PK

Dovolím si malou poznámku k autorovi... Měl jste možnost nahlédnout do spisů obžalovaného že tak jistě víte, že se jedná o jakousi provokaci ze strany policie a soudu, aby byl pan Barták odsouzen na delší dobu? Já ne a proto věřím soudům... Důvod? Nevidím totiž jediný důvod ze strany policie, proč by to měli dělat... Aby si připsali jakési "body" za vyřešený úkol? Nebo že by pracovali na něčí zakázku? Každopádně by do toho bylo vždy zapleteno docela dost lidí a případné provalení by smrdělo pěkným průšvihem... Jedinou, řekněme "polehčující" eventualitou, kterou jste nastínil, by mohl být psychický stav obžalovaného... Ale ani já a jistě ani Vy jakožto politik na "vejminku" nemáme přístup jak k panu doktorovi a opět podotýkám, že nemáme ani možnost nahlédnout do spisů... Takže bude možná lepší nechat vše na soudech a nenechat se ovlivňovat médii... Protože pro nás oba (a nejen pro nás) je to jediný a přiznejme si, že ne vždy zrovna objektivní zdroj informací...

3 0
možnosti
MP

Dal bych karmu, nebýt posledního odstavce: 1. pletete si Obvodní soud pro Prahu 1 s Městkým soudem 2. projednávalo se zneužití Vojenského zpravodajství, vyzrazování utajovaných skutečností by mohlo být předmětem další žaloby, pokud se podaří nashromáždit důkazy.

0 0
možnosti
Foto

A Vy si zase pletete obžalobu se žalobou.

0 0
možnosti
JV

Proč by nemohl uletět helikoptérou? Uletěl tak El Chapo, plánoval to Krejčíř, tak proč ne Barták?

2 0
možnosti
Foto

Každý může uletět vrtulníkem a když má dost peněz, tak i helikoptérou.

Třeba Sobotka.

0 0
možnosti
RC

pro „doktora prasete“.....

Clovece, nauc se sklonovat!

2 0
možnosti
Foto

Já s článkem velmi souhlasím.

Vůbec nechápu, jak nějaké a k tomu vyprovokované bláboly z cely mohou sloužit jako důkaz.

Je to taková Urválkovská spravedlnost a navíc si myslím, že se žádná opravdová znásilnění nekonala.

1 2
možnosti
JV

To je humus, co Vy jste schopen vyprodukovat.

5 0
možnosti
VK

Mohl by mi nějaký čeština poradit, jestli by nebylo lepší použít spravedlnost pro doktora prase? Domnívám se, že tak jak to napsal marťan, tak se jedná o lékaře, který ošetřuje prase. Jak píšu, nevím.;-)

6 0
možnosti
Foto

Případně je prasetem míněn obor, který na medicíně dotyčný vystudoval – doktor psychiatrie, doktor vnitřního lékařství, doktor prasete... ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,31
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik