Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J17a93n 28S51e15m11i80k

4. 10. 2016 10:41

za A: Deutsche bank neni konkurentem americkym bankam na vnitrnim trhu, na americkem vnitrnim trhu neoperuje, ma v US pritomnost jen v ramci mezinarodnich mezibankovnich aktivit

za B: americka pokuta neni hlavnim problemem Deutsche. Duvod proc ma Deutsche velke problemy je uplne nekde jinde. Ta pokuta jen situaci zhorsila- 12 mld EUR by nebyl pro banku o velikosti Deutsche nejaky velky problem

0 0
možnosti
JB

Pokud se ten katastrofický scénář naplní, tak by mělo logicky ztratit svou sílu i Euro -a tedy pravděpodobně i POSÍLIT koruna (ano, vím, že jsme ekonomicky provázaní). Tak jsem zvědav, zda náš "bankovní výkvět" bude i nadále udržovat zcela nesmyslný kurz vůči Euru?

1 0
možnosti
RC

Moc se Jiriku ta Tvoje predpoved nesplnila, co? 11.57 misto pod 10 :D

No stejne jako Tvoje jine predpovedi, napriklad o tom zarnem vitezstvi....

1 0
možnosti
Foto

V tomto okamziku je uz je kurz DB na burze ve Franfurktu 11.81.

1 0
možnosti
RS

Kdyby Deutsche Bank zbankrotovala, to by jste mel radost. Typicky socialista.

2 2
možnosti
PZ

Pamatujete jak nedavno Nemecka Vlada hlasila aby se obcane zasobovali vodou a jidlem aspon na tyden? Jo ted vime proc.

Jestli Deutsche Bank zkrachuje bude se to citit vsude.

4 0
možnosti
JS

J39a63n 82S97e53m70i34k

4. 10. 2016 10:45

pane boze- proc by asi Deutsche Bank mela zkrachovat?

Nemecka vlada takovou banku NIKDY zkrachovat nenecha- proste do ni naleje kdyz bude opravdu potreba par desitek miliard EUR v podobe kapitalove investice a hotovo, tak se to delava.

-viz zachrana recka....to by asi doma Angela tezko vysvetlovla ze sanovala Recko ale ne Deutsche

0 0
možnosti
BH

Když má tato mega banka takovou krizi, zajímaly by mě platy všech zaměstnanců včetně odměn a zlatých padáků za poslední 2 roky. Podnikal jsem 17. let a mohl jsem si dát jen takovou výplatu, na kterou jsem si vlastní prací vydělal.

3 0
možnosti
RC

No tak ta obri pokuta souvisi s vecmi, co jsou 8 let stare. A pokud Vas zajimaji platy, staci si najit vyrocni zpravu, myslim, ze to v ni bude.

0 0
možnosti
JR

J27a55n 35R48á28ž

3. 10. 2016 14:19

Je-li stavba zasažena dřevomorkou, jediným účinným prostředkem, je stavbu spálit. Majitele stavby to samozřejmě zasáhne tvrdě a negativně to ovlivní i sousedy, obnova ho bude stát mnoho úsilí, jeho životní úroveň na delší čas klesne, ale zachová si naději, že v budoucnu bude líp. Když bude čekat na zázrak, že dřevomorka sama zmizí, nákaza zničí nejenom jeho dům, ale nakazí smrtelně všechny stavby v okolí. Pravděpodobnost, že bude všem v budoucnu líp, se tak stává mizivou. A to nemluvíme o tom, že za kopcem jsou další stavby prolezlé dřevomorkou. (Italské banky)

Když se státy po pádu Lehmann Brothers vlády nepoučili, že banka tak velká, že se nesmí nechat padnout, je ohrožením pro hospodářství i velké ekonomiky, velkému otřesu se v Evropě vyhnout nelze.

10 1
možnosti
TK

Já už chvilku myslel, že chcete spálit Německo. :-)

2 0
možnosti
MT

Uz aby se ta Deutsche Bank, Evropský bankovní systém, EU, EK a cely ten Bruselský diktát do zeme propadl!

4 1
možnosti
Foto

Akcie Deutsche Bank za poslední rok poklesly z úrovně kolem 26 eur za akcii na dnešních něco přes 10,13 eur za akcii. Až vyjde tento článek, bude velmi pravděpodobně kurz Deutsche Bank pod deset eur za akcii.

Nevim, kde ty kursy berete. Kurs DF na franfurktske burze dnes behem hodiny stoupl jiz o 6 procent a nyni je jiz 11,57 eur.

Pravdou je, ze DB je v problemech. Nechapu vsak, proc situaci jeste snadno prohlednutelnym zpudobem zvelicujete.

0 0
možnosti
Foto

Tech 10,13, ktere zminujete take nechapu. Kurs DB dnes ve Franfurktu zavinal na 10,88.

0 0
možnosti
RH

Jeden velikán kdysi prohlásil, že dluhy se platit nemusí...

7 2
možnosti
Foto

On vsak tehdy minil myslim dluhy statu. ;-) A rikal to pred volbami, coz se nepocita. Stejne jako by zena nemela brat vazne vice mene vynuceny slib muze v posteli behem predehry, ze si ji veme.

2 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,02
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik