Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jyrko vy by jste to školství spravoval též, jako řádný komunista.Slávek to tak dělá a vidíte jak to vypadá. Buďte raději v klidu a vyučujte si své mimozemšťany té své staré totalitě. Na to jste kádr.

0 0
možnosti

Získal jste ve volbách pro ČSSD

lepší výsledek, než Sobotka, ale váš problém byl, že jste si během voleb zničili koaliční potenciál, pod vedením vás i volebního štábu ČSSD.

Realita pro ČSSD je taková, že Sobotka skončí ještě hůř, než vy, jednoznačným neřešením zásadních stěžejních problémů, jako jsou církevní restituce, muslimská imigrace, přímé volby starostů i primátorů a přijatelného zákona o referendu občanů.

Školství se nedá řešit pouze zvyšováním platů, ale je nutná zcela zásadní přestavba školství na všech stupních tak, aby se školství dostalo na potřebnou kvalitativní, produktivní a špičkovou úroveň, zaměřenou především na technický a hospodářský rozvoj naší země.

0 0
možnosti
Foto

autor má pravdu, naše školství je v mizerném stavu. Ve snaze udělat ze všech dětí maturanty, se mu daří udělat z většiny dětí nevzdělance. Místo včleňování duševně slabých dětí do normálních tříd, by se měly vnímavé děti vyučovat odděleně a intenzivněji a neměly by v tom hrát roli peníze ani protekce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,24
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik