Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na rozdíl od autora Němcům stav jejich současné politiky vůbec nezávidím! Rv

A pokud jde o "Německo na počátku velké změny", tak se rozhodně také nejedná o změnu, kterou bychom jim mohli nějak závidět.

Appeasement vůči dravě pronikajícímu islámskému fašismu, ztráta pocitu bezpečí a neschopnost ochrany vnějších hranic Německa i celé EU, ztráta jakékoli národní hrdosti, stupňující se hrozby terorismu (vždyť bez přítomnosti těžkooděnců se samopaly už není možné uspořádat pomalu ani nějaký obyčejný jarmark), nepochopitelné zabezpečování milionů cizích vetřelců na úkor domácích obyvatel, zvětšující se deficit demokracie v celé EU pod nejrůznějšími záminkami, zmatky a beznaděj v zahraniční politice, apatie vůči šířeným lžím a státní demagogii, atd. - to nejsou věci, na které by Německo mohlo být hrdé a které by měly být předmětem jakékoli závisti.

2 0
možnosti
JV

J54i38r32i 47V35r65a53b51e86c

14. 2. 2017 13:48

KarmaR^

Každopádně dobrá volba, diametrální k české volbě prezidentaEU[>-]

0 0
možnosti
VV

Frank Walter Steinmayer je takovy typ universalniho Politika, ktery neuskodi zadne strane. Oni opravdovi politici nejak vymreli, a obzvlaste u SPD se vubec nerodi. Zaplat panbuh, SPD zatim nema sanci na nic jineho nez na velkou koalici. Fandim FDP, aby se rude ponozky nedostaly do vlady.

0 0
možnosti
OP

Pane Paroubku, vlezdozadelismus non plus ultra. Časy se mění a měli bychom fandit těm změnám, které budou pozitivní pro budoucnost, nikoliv pár zaprděným stříbrným procezeným přes destruktivní milodary od Merkelové

4 3
možnosti
JR

J53a87n 18R93á71ž

14. 2. 2017 13:09

To, co napsal autor je výplodem bývalého politika, který myšlenkově zamrzl v dobách své slávy, kdy si po telefonu ze Strakovy akademie povídal s bývalým spolkovým kancléřem prostřednictvím ministra zahraničí. Jinak je to blábol, který nijak nevystihuje realitu současného Německého politického prostředí. Jestli vyhraje koalice CDU/CSU nebo SPD, jestli bude příštím kancléřem Merkelová nebo Schulz je úplně jedno, neb bude opět sestavena vláda ze zástupců těchto stran, jak je tomu dnes.Jen některé posty se podle stranického klíče změní ve prospěch vítěze. A vzhledem k tomu, že se program CDU, díky socialistce Mereklové, se skoro ztotožnil s programem SPD, nelze očekávat žádnou podstatnou změnu jak v domácí, tak i zahraniční politice Německa. Jedinou větší změnou by mohlo být, že Schulz je o trochu větší jestřáb, než Merkelová a tak politika Alles fur Deutschland bude v EU prosazována ještě tvrději.

7 0
možnosti