Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tedy Vaší kůži by Vám mohl závidět hroch! Vy se můžete namáčet do čehokoliv, a pořád drží!

1 0
možnosti
KJ

Tento článek je Vaše promo, to je z toho citelné. Soustřeďte se na jiné věci, než je politika.Nejste štikou, jen si to myslíte.Váš čas v politice skončil a již se nikdy nevrátí.Nemyslím to zle, ale je to tak.

6 0
možnosti
Foto

Někdy se demonstrativní akce změní ve svrbění podebrané paty.

0 0
možnosti
RH

ČSSD potřebuje ranu z milosti, takže vás v návratu podporuju...

2 0
možnosti
SN

:-).....Na rozdíl od dvou předchozích diskutérů si myslím, že byste se mohl pokusit o návrat a vzít to pevně do ruky. Bylo by to zajímavé! Ale asi by to neprošlo. R^R^R^

0 1
možnosti
Foto

vy tu ČSSD asi nemáte moc rád:-P

3 0
možnosti
Foto

Milý pane Paroubku, měl byste se věnovat především řešení svých osobních rodinných problémů, než se neustále nabízet ČSSD, kterou jste už dávno sám opustil.

6 0
možnosti
Foto

Čím více slabší a právě nad propastí se nebezpečně kymácející Sobotka, tím více silnější (buldozer na jaderný pohon) Paroubek, až se jednou lotosovými květy ověšenou slavobránou do ČSSD vrátí a ke světlým zítřkům se sto tisíci členy ji dovede...;-O

1 0
možnosti
AR

Znovu přijmout Paroubka do socdem by byl krok do trusu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,12
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik