Diskuse

HN fantazírují o možnostech ČSSD

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

ČSSD prý potřebuje oživení a nové lidi ,možná ano pokud by tím oživením a novými lidmi náš Jirka nemyslel sám sebe aneb vyhodíte ho dveřmi vleze oknem,vyhodíte ho oknem, spustí se komínem navíc už se zase ohání svým oblíbeným fetišem průzkumem veřejného mínění. Jak o tomhle papalášovi s nařvanou hubou mohla jeho ex tvrdit že má sexy mozek nechápu protože absence mozku je u tohoto živočicha patrná na první pohled.

0 0
možnosti
JN

Že si nedáte pokoj... Už jenom proto, že to, co např. vyčítáte Sobotkovi v posledním odstavci, jste vy sám v míře vrchovaté dělal coby předseda ČSSSD také.

2 0
možnosti

No, protože to je...ale radši nic:-P

0 0
možnosti
MB

Jsme na historickém rozcestí. Sílí odpor proti všem zavedeným stranám - bují poptávka po silné ruce - A.Babiš, T.Okamura ... ČSSD k tomu dokázala nemožné, tj., že už chybí odpověď na prostou otázku - Na koho vlastně cílí ? To, že nic nevytváří - přerozděluje, je tradiční - nicméně tvoří, i jakousi zátku proti KSČ i "m". Sám B.Sobotka, v totální hrůze výsledků voleb, bere do rukou otvírák a korkový špunt navrtává ! Hop a je zde rudý lidoop ! Čekám dětský hlas z jeho krásného bytu, domácnosti - Tatíí, co jsou to poslanecné náhrady ? ... Tatííí, někdo zvoní ... Jóo běž otevřít - přichází strejda Filip ... Tatíí, tady je nějaká historická brožura z r.1989 - Prý jsi bojovalo proti totalitě ... :-) I podivná bytost - Huml, říká, že ČSSD se na mladé lidi nemá ani soustředit ! Má pravdu, ale strašnou ! ... Rv

1 0
možnosti
JR

J14a20n 11R58á40ž

9. 3. 2017 0:11

Zachovat Sobotku ve vedení ČSSD je možná dobré pro Bakalu, aby se neotvírala kausa zejména bytů OKD, rovněž je potvrzení Sobotky jako předsedy přímo vynikající stav pro všechny, kdo si přejí aby ČSSD ve volbách totálně propadla. Ale objektivně je to dobré pro budoucnost ČSSD, protože v katarzi, kterou tato strana projde po prohraných volbách a rozhodnutím soudu o nutnosti splatit Altnerovu pohledávku, se očistí od vlivu lidí jako je Radek Pokorný , či Oto Novotný a ztratí svůj vliv šéfové různých neziskovek založených a placených státem jako lobbistické, čti nátlakové, organizace na ovlivňování veřejného mínění prostřednictvím medií a do vedení se dostanou noví neokoukaní politici,kteří nahradí ty, jejichž jedinou životní zkušeností jsou otlačené zadky od poslaneckých židlí.

0 0
možnosti