Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Největší problémem ČSSD je předseda strany a premiér .Je to takový malý diktátor. Aby si tzv. upevnil svou moc , upřednostňuje ,,řiťolezce" a kritiky bez okolků odstaví. Vládní krize je také jeho výtvor.Proto i klesající volební preference ČSSD padají na jeho hlavu.

1 0
možnosti

Jestli pak se vám pane Paroubku dobře spí po vašich krajských volbách, vámi založené strany Národní socialisté - Levice 21. století. Pokud si vzpomínám, tak to většinou bylo do 1%.

Já vím, že se velmi těžce smiřujete s tím, že jste politickou nulou. Ale čím dřív to pochopíte, tím lépe pro vás i občany tohoto státu!!!!!!!!

1 0
možnosti

Pokud si vzpomínám tak taká pan Paroubek ještě jako předseda ČSSD získal ve volbách cca 31 % a odstoupil protože se mu nepovedlo sestavit koalici. O tom volebním výsledku se Sobotkovi nemůže ani zdát.

1 0
možnosti

Jsem zvědav zda mezi těmi radami bude na prvním místě zaplacení dluhu za Lidový dům.

0 0
možnosti

Tomu říkám úderný nadpis - a zcela správná sebekritika!

3 0
možnosti

J10a21n 11R17á90ž

5. 6. 2017 15:46

ČSSD v konstelaci, která tam vládne, už nepomůže nic, protože není schopna nabídnout nic jiného než zcela předpotopní levicový program, na který dojely socialisté ve Francii, Itálii, Polsku a brzy dojedou socialisté v severských zemích. . A její pád do naprosté bezvýznamosti dokončí rozhodnutí NS, že ČSSD musí uhradit dluh Altnerovým dědicům. Je irelevantní, zda NS poupraví rozsudek KS nebo jej zruší pro nějakou nevýznamnou právní vadu a pošle k prvoinstančnímu soudu k novému projednání. Ten dluh nelze vymazat, jaksi snad bláhově někdo v LD stále ještě myslí. Zcela ho anulovat si dnes už žádný soud nedovolí a Altnerovi dědicové by byli úplně hloupí, kdyby se chtěli s ČSSD nějak dohodnout o splátkách při existenci zástavního práva na jejich nemovitosti, které ČSSD zatím ještě vlastní.

P.S. Jirko vrať se o hrobu a přiznej si konečně, že jsi dnes už zcela odepsaná politická veličina!

2 0
možnosti

J18i97r25i 28C86e82e

12. 6. 2017 9:39

Socialisté v severských zemích IMHO v brzké době nedojedou, neboť si na rozdíl od socialistů středoevropských dováží loajální voliče z III. světa.

0 0
možnosti

Hlavně, prosím, nedoporučujte ČSSD řešit svatby homosexuálů (sám jsem bisexuál, ale nikoli poplatný neomarxistům...) či odklon od jádra, nebo se dostaneme někam k preferencím Zelených, proti čemuž by i těch osm procent byl úspěch. Chce to více vlastenectví a méně politiky dvojí tváře, kdy něco jiného se říká směrem k našim voličům a něco jiného třeba německým či unijním politikům. Kdyby se vláda připojila ke Slovensku ohledně žaloby proti migračním kvótám a nešvejkovala by, tak by to ČSSD pomohlo, naopak umělá vládní krize nás potápí, protože lidi cítí, že levotami jednoho oligarchy se jen zakrývají levoty mnoha jiných, viz ne jen OKD či ROP Severozápad.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS