Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

to je, chlapsky receno, "v pr.eli", co? uz ani na blogu Vas nikdo necte, zena v trapu a Vase partaj taky v haji

kdo cim zachazi....

0 0
možnosti
MB

Občas se na server PL dívám,(katastrofální úroveň diskuse), ten článek jsem četl. Pravda je, že tam vycházíte vcelku dobře. Poměry mohou být pravdivé, loď se potápí - tedy v podpalubí chaos a hysterie, nahoře se nabubřele tančí dále ... Mne ovšem pobavily řeči ublížených, o stresu, nemocech až do vyústění bujení nádorů zúčastněných. Mzda, jako za kapitalistů v oranžových sacích a bílých ponožkách - 17.000 Kč ... Stálá otázka - Proč se oni neseberou, nezbaví se jha a nezaloží svou firmu ! Tam by svým zaměstnancům dali podmínky důstojné a cosi reálného pro blaho by vykonali ! Ustalo by to obvyklé - Dříve filosofové svět pouze vykládali - jde o to, jej konečně změnit ! Oni zůstali u filosofů, nemění nic ... :-)

0 0
možnosti

Tak hlavně, aby se to nerozkecalo, že jó? Ale když mě nevzali zpátky, tak to trochu rozmáznu. Ať jim s těma preferencema pohnu - dolů.

Myslím, že ten odér co se šíří od prohlášení, že..."prostě se jim nedařilo to,...co mě se dařilo", úplně stačí.

Luboš, který byl první proti Vašemu návratu do ČSSD, tu radu určitě ocení...a už kydá:-))

0 0
možnosti
OK

O87t70a 46K95i68n65c

29. 8. 2017 12:16

To je skutečně "kvalitní zdroj informací" - Parlamentní listy. Spíš byste se měl zabývat otázkou vaší minulé kariéry v ČSSD a jejích důsledků.

0 0
možnosti

Jakože sebereflexe? To u tohoto druhu myslím "nehrozí". Nevidí si ani na špičku nosu...

0 0
možnosti
VS

Paroubek tak často vymetal Augiáůšv chlív až z něho nic nezbylo.;-D

2 0
možnosti

Nesmrdí v tom blogu něco?

2 0
možnosti
MN

16.8.2017 Zaorálek:

„Neplatit zaměstnancům slušnou mzdu je darebáctví..."

1 0
možnosti
SS

Uz CSSD zaplatila Altnerovi ci jeho dedicum?

4 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,01
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik