Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byly to zbraně a munice kompatibilní se zbraněmi a municí dodávanými SSSR,v dobách studené války,Arabským státům.A kdo jiný má nebo měl dostatek zbraní a munice stejného typu?A zbavit se výhodně starého vojenského materiálu může odmítnout jen blb.

1 0
možnosti

Pokud si místo toho pořídíte nové. Prodat útočné pušky a nechat prázdné mobilizační sklady může jenom vlastizrádce a sebevrah.

0 0
možnosti

Je to ještě horší. To byly zbraně z mobilizačních skladů. Pokud bude ČR ohrožena (například islámskou invazí) tak při případné mobilizaci by brancům stejně nebylo co rozdat. Myslím, že je to úmysl, aby jsme se nemohli v případě krize bránit.

0 1
možnosti

Zcela souhlasím, USA nás podvedli, ale špičky ANO o tom jistě věděli, tak jako i pan předseda vlády za ČSSD. Hamba jim.

0 0
možnosti

Co se děje? Vy zase někam kandidujete?

1 3
možnosti
Foto

Zajímavá informace, tu ale nikdy nikdo nevyšetří.. Karma.

1 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,24
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik