Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte nějakou krátkou paměť. Rektální alpinismus Vám náramně vyhovoval od podržtašky Jardy v době Vašeho "předsedování". Tak jakýpak odpor.

2 0
možnosti
Foto

Ten kdo se chce ohánět jakoukoliv politickou násobilkou by si měl umět všimnout, že ODS vládu s ANO odmítá a jediná realné vlády jso ANO bez Babiše+ČSSD+KDU nebo KSČM .

To jestli bude prezidentem Zeman nebo Drahoš je celkem pro to kdo bue ve vládě nepodstatné-2 pokus ještě stihne zeman a 3 má sněmovna.

Takže než začnete někoho poučovat z násobilky naučte se kolik je 1+1

2 0
možnosti
Foto

J29a42k76u52b 14R28o39t12h

19. 1. 2018 13:13

Jyrko, ty jí ale taky neovládáš. A ani tu velkou. Jinak bys byl několikrát premiérem a doposud předsedou silné socdem. ;-D;-D;-D

5 0
možnosti
TJ

Když tak čtu srdceryvný výkřik o zapomenutí starých křivd, tak je tomu přesně naopak, ten kdo je nikdy nezapomene je umírající prezident Zeman a nikoli pan Sobotka, který jak si evidentně autor stále nestihl všimnout, již není hlavním hybatelem dění v ČSSD. Je smutné, že bývalý předseda ČSSD se neorientuje v současném dění jeho bývalé strany a nebo schválně se nám snaží otočit pravdu o 180 stupňů, že nikoli skomírající prezident je tím, kdo je i se smrtí na jazyku ukřivděn a ani na smrtelné posteli panu Sobotkovi nic neodpustí, ale naopak pan Sobotka má být tím ukřivděným. Každopádně pokud dosluhující prezident obhájí mandát, tak jen potvrdí, že jsme nemocná země, pokud volíme nemocného prezidenta a bude prvním prezidentem v úřadě, jež se bude úřadu držet z posledních už mu ubývajících sil a neabdikuje, dokud ho smrt od jeho fetiše po moci neodtrhne. Masaryk byl státníkem, jež primárně myslel na blaho republiky a ne aby jako současný a předchozí prezident se držel moci do posledního vydechnutí a byl v pravý čas schopen abdikovat, jakmile připravil půdu pro svého nástupce. To ovšem od současného chorého prezidenta nelze očekávat a jeho suita ho bude o berličce stále tlačit do Ruska a do Číny, aby jim jejich osobní podnikatelské zájmy vzkvétali, dokud ho tam někde neuštvou a nedovezou na korbě ruského tanku zahaleného do čínské komunistické vlajky. Naprosto trefně to vyjádřil profesor Sokol, že si současnou hlavu státu pamatuje jako příznivce Masaryka a je překvapen, co z něj moc udělala za cynika. A to není vinou pana Sobotky jak se nám snaží autor podsunout, to je charakterová chyba dosluhujícího prezidenta, jehož morální vlastnosti belhají stejně jako jeho chřadnoucí tělo.

5 0
možnosti
Foto

Výborně. Takže další morální kolos do party Zemanových kamarádíčků: Veleba, Cvalín, Klaus, Ovčáček, Mynář, Nejedlý, Paroubek atd. Opravdu přehlídka slušných a morálních jedinců. Taková prima parta....:-/

9 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,42
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik