Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J50a35n 76R39á79ž

2. 2. 2018 18:30

Ale, ale... Jiří, nepište co by se mělo v Hradci řešit když právě Vy víte nejlépe, jako to na stranických volebních sjezdech ČSSD chodí. Jak budou různí zákulisní hráči hrát o hlasy pro jejich favority s kartami, kde nepůjde vůbec, ale vůbec, o nějaké ideové otázky, ale půjde jen a pouze o přísliby budoucích prebend. Jak vysoké trumfy budou mít zastánci vstupu do vlády s Babišem v podobě příslibu jak ministerských a náměstkovských pašalíků, tak i v seznamu míst ve správních radách a představenstvech státních i polostátních firem, které za podporu těch správných hochů Babiš slíbil, takový předseda bude zvolen. O nic jiného, než aby byla do vedení zvolena ta správná parta, která půjde na ruku těm mocným v zákulisí,tam nepůjde. Bylo tomu tak vždy a nesnažte se nám namluvit, že v Hradci Králové to bude za čtrnáct dní jiné.

Na nějaké ideály, či strategické programy kam by měla ČSSD dál jít, aby neskončila definitivně na smetišti politických dějin, v Hradci místo nebude.

2 0
možnosti
FT

Politiere nerozumím ale Vaše názory na politickou činnost, jedno které polit.strany, sdílím beze zbytku. Politika je páchnoucí žumpa, idealisti a vizionáři mají malou naději na úspěch. Politici jsou lakajové mamonu.

0 0
možnosti
Foto

Pokud by byl autor opravdu tak důsledný a plnil všechno z toho, co "nám zde tak profesionálně sám /a nikoliv poprvé!!/ hlásá", stal by se natolik populárním, že by naprosto bez problémů od roku 2010 vyhrál všechny po sobě jdoucí volby a byl premiérem dodnes. Jenže voliči jeho neustále pořád dokola slibovaným planým slibům evidentně neuvěřili a milého pana Paroubka poslali logicky do háje zeleného - kde je bohužel dodnes. Rv

0 0
možnosti
MJ

Pane inženýre Paroubku, proč jste z ČSSD vystupoval? Měl jste jen položit funkci předsedy a zůstat členem. Teda pokud Vám na ČSSD tak záleží. No, ale protože Vy jste praštil i členskou průkazkou, tak Vám na ČSSD asi zas tak nezáleží. Nechte je v klidu dožít, jejich konec se neodvratně blíží!;-D;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti
VM

Jistě jste takovu realistickou analýzu prováděl již když jste zakládal tu stranu Le... pardon jak že se vlastně jmenuje?

1 0
možnosti
AR

Ano, založil stranu LEV 21 - Národní socialisté a v r.2013 ve volbách získali 3843 hlasů = 0,07%!!

0 0
možnosti
SB

Je sice hezké, když teď tito kandidáti svorně říkají, že postaví ČSSD na nohy a že vědí jak nato, ale pak nepříliš všetečná otázka zní, proč to nedělali v těch předchozích letech, když součástí vedení ČSSD již byli.

...........

Naprosto logická námitka, pane autore.

1 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,68
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik