Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já si pořád říkám, co může o neschopnosti vědět někdo, kdo nedokázal po volebním vítězství unést fakt, že nesestaví vládu. Proto raději rezignoval, potom byl unešen svým velikášstvím a založil si stranu, která vůbec nikoho nezajímala. Po volebních porážkách se mu asi po politice stýskalo, takže se začal ke své ženě chovat veřejně jako k politické soupeřce, s logickými důsledky. Následně se chtěl vrátit do ČSSD a bylo mu divné, že ho tam nechtějí. A teď už mi je to jasné. On moc dobře pozná neúspěšného politika, protože jím sám je. Premiérem byl pár měsíců, bylo to dost odstrašující, v opozici neuspěl, v roce 2006 měla ČSSD pod jeho vedením jako vládní strana 32 %, v roce 2010 už jako opoziční jenom 22 %. A premiérem už nikdy nebude. I ten Sobotka byl premiérem déle než on.

4 0
možnosti
Foto

Nadpisu autora chybí ještě doplnit druhý konec, tedy že "Sobotkova nekončící neschopnost neustále zápasí s Paroubkovou nekončící schopností" ;-(

1 0
možnosti

Ještě jedna připomínka. Za vaší vlády odpustil váš ministr financí Bohuslav Sobotka 15 milionů na daních vašemu příteli agentu StB a majiteli hotelu kde jste se ženil Vlastimilu Dvořákovi.Rv

2 0
možnosti
Foto

Bilak nikdy neměl na svém maturitním vysvědčení nápsáno "nepúštat na saka", už proto ne, že se vyučil v Hradci Králové.

A jestli se nemýlím, tak přesně tutéž nešikovnost připsal jeden zdejší sociálně demokratický blogér S. právě vám.

0 0
možnosti
Foto

také jsem slyšel, že Bilak byl vyučený krejčí a protože nebyl šikovný měl na výučním listu poznámku o těch sakách.

0 0
možnosti

Své schopnosti jste ukázal v Lev21- národní soclisté. Jsou nulové. Sobotka má Pokornýho. Vy agenta StB Vlastimila Dvořáka, a to je horší.!!

1 0
možnosti

Roko delal pro StB take ...

0 0
možnosti

O80t55a 46K68i89n89c

1. 3. 2018 13:09

Od vás to sedí.

2 0
možnosti

Ke své lítosti se přiznávám, že jsem viděl pana Sobotku vždy jako "slušného" člověka, který na rozdíl od mnoha ostatních politiků nepodvádí,nekrade atd. No, ale až posléze jsem zjistil, že být takto označen asi nestačí, pokud chci něco v této branži dosáhnout. tak jak jsem nechápal jeho následující chování ke konci jeho premierování je nechápu méně i nyní. Má odstavený politik stejné pocity jako herec mimo prkna,stále touží se vrátit a přesvědčit, že......?

2 0
možnosti
Foto

Mě nikdo nemůže podezřívat, že fandím B.Sobotkovi - viz https://svojanovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=650477 .

"Tvrďák" Jirka ale kritizuje svého nástupce proto, že postupuje dle jeho vzoru - stal se rentiérem sněmovny stejně jako pan Paroubek po volbách 2010, kdy sice odstoupil z funkce předsedy (asi čekal, že tím probudí ve straně podporu jeho osobě a slavně se vrátí), ale mandát si ponechal a až do podzimu 2013 si užíval své renty. Teď už jen Bohušovi tiše závidí.

4 0
možnosti
Foto

Pan Paroubek se sice stylizuje do role úspěšného lídra ČSSD, ale s jeho odchodem už započal úpadek této strany. Lidem sice trvalo jak božím mlýnům, než jim došlo, že téměř všichni politici jsou nestydatí vyžírkové, koukající jen na svůj prospěch. Kteří pokládají státní kasu pomalu za svůj majetek a mají řadu fíglů, jak z ní "odkloňovat" miliardy, aniž by se úmysl obohacení mohl dokázat. Řada kauz se závěrem, patřičný úředník na ministerstvu se spletl, to dokazuje a pomalost soudů, viz 10 let vlekoucí se kauza CASA naznačuje, kdo všechno v tom jede..

2 1
možnosti

Úpadek strany započal už za jeho vedení. Stačí porovnat výsledek sněmovních voleb v roce 2006 (ČSSD 32 %) a v roce 2010 (ČSSD 22 %, předsedou stále Paroubek). Úpadek ODS také začal už za Topolánka, který jí původně zajistil rekordní výsledky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,01
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik