Diskuse

Cesta do pekel

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Inu, jak by řekl Hujer: ..."to byla /zrovna ta Paroubkova/ ale těžká písemná práce!!! I já jsem s ní měl co dělat"...! ;-(

0 0
možnosti
Foto

naše politická scéna skoro čtvrtstoletí zneužívala volební výsledky k partajnímu a osobnímu prospěchu. Šlo o fígle, u kterých se úmysl těžko dokazuje. Výsledkem je 1,6 bilionu státní dluh. Teď vládne Babiš, který si odsype ročně 1,5 miliardy dotací, které by dostal i tak, jen by za ně musel politikům zaplatit 12% úplatek. Tak to kdysi prohlásil sám v TV, jako vysvětlení proč zakládá ANO. Fíglům udělal přítrž a to je to, proč s ním nikdo z tradičních stran nejde do holportu.

0 1
možnosti

Tak pravil svědek Babišův.

0 0
možnosti

V světle toho co udělal pan Sobotka s touto stranou dle not z brusele a také proto, že ho nikdo, nikdo ze strany nezastavil, už tato strana přestala sloužit lidem. stejně jako mnoho další stran

1 0
možnosti

Vy neumíte uvažovat vůbec. Pouze se naparuje vaše zbytnělé ego.;-D

1 0
možnosti

Osobně se domnívám, že Vy byste měl za svoje kriminální kauzy sedět ve vězení. Ale poštěstilo se Vám vyprat pár milionů svojí"knihou" a teď tady rozdáváte moudra. Vy a Gross jste druhou největší obžalobou české politiky, suverénně před vámi vede Klaus a Zeman. Vy jste zkarikovali politiku takovým způsobem, že následně uspěl slovenský estébácký podvodník a zloděj, který vás léta letoucí korumpoval.

8 0
možnosti

Objektivně - Sociální demokracie je na ústupu v celé Evropě. Vyvstanul nový "Nepřítel - Sociální stát". Paradox - likvidace ČSSD i KSČm, chudoba se nekoná. (JIstě, kdo ji hledá tak ji najde). Hnutí ANO, presentováno jedinou osobou oligarchou, je pro tyto strany ideálním terčem ! Jejich místo ve Vládě není, je třeba obnovovat důvěru - Zespodu. To je pracné a nic to nenese ... Tedy, prodej za salám.

0 0
možnosti

ale on Vas nikdo do funkce poradce nepozval, co? ach jo...

2 0
možnosti

On plni funkci kopace - kope do mrtvoly.

0 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,02
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik