Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jsem tak rád, že je Paroubek vlastenec. Představa, že by se odstěhoval třeba do Německa a jejich životní úroveň díky jeho znalostem rostla 5 x rychleji než nyní nebo by se odstěhoval do Somálska a během dvou let nás ekonomicky preskočili, to bych byl moc moc smutný. Díky ČSSD, že jsi nám vydobyla takový kádr. Ne pro sebe, ale pro celé Česko. Hned je mi na světě lépe a už mě ani netrápí několikaměsíční bezvládí.

2 0
možnosti
Foto

Paroubek nakočíroval káru ČSSD k cestě s kopce a jeho následovníci v jízdě úspěšně pokračují. Nejlépe by bylo, kdyby po příštích volbách tato strana zmizela ze scény jako ODA nebo VV.

2 1
možnosti
Foto

A aby se ta kára ještě lépe šupem a rychleji rozjela, tisíckrát se na ní pěkně za poslední 4 roky odrazil Bohuš Sobotků a jestli Foldyna včas svižně neuhne, bude převálcován.

0 1
možnosti
OP

Přečetla jsem 3 odstavce a to stačilo ke konstatování, že si pan Paroubek hrozně moc myslí na své bývalé korýtko ;-D

4 0
možnosti
VS

Nejnemorálnější politik, který v podstatě prohrál co se dalo a mezi jehož kamarády se to rojí estábáky, si nedá pokoj.Rv

4 0
možnosti
HM

Estébáky, Kočkami a vrahy :-)

2 0
možnosti
AR

Autor navrhl celou řadu blbostíRv

2 0
možnosti

Je to holt sexy mozek.;-D

3 0
možnosti
MK

Pane Paroubek, mohl byste být příště stručnější, v půlce jsem to vzdala;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

A to ještě není nic proti tomu, co nám tady Jyrka sdělí příští týden po sjezdu ČSSD, až zjistí, že to všechno ta Hamáčkova družina zase dělá ale opět absolutně blbě a jak by to ON sexymozek spravil (kdyby ho k tomu za 180 litrů měsíčně laskavě pustili)!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS