Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Největší podrazák hovoří i podrazu. Jak komické, přímo jako autor sám;-D

1 0
možnosti

S dovolením, pane Paroubku, nepřipadá mi divné, kdyz strana, že které jste vystoupil, navíc jste jí založil konkurenci, vad nechce podpořit. Myslím tím stranu jako celek. Asi na to není zralá doba. Kandidovat sám za sebe mi přijde nápad vskutku lepší.

2 0
možnosti

J87a44n 41R24á76ž

21. 6. 2018 17:23

Ačkoliv s mnohými myšlenkami článku souhlasím, konstatuji, že autor by se měl už konečně smířit s tím, že z kategorie "politických mrtvol" ho žádná forma resuscitace k vlivnému politickému životu nevrátí.

Působit jako politický glosátor - budiž, ale ve svém zájmu i zájmu české politiky o návratu do aktivní politiky ať raději vůbec neuvažuje.

0 0
možnosti

Tak tohle se Vám fakt povedlo:

"Tedy těžko tehdy, pokud se ČSSD nevrátí k věcem, které v minulosti – v době mého vedení a částečně i nějakou dobu poté – dělala."

Tomu říkám skromnost.

A proč, když jste byl tak skvělý, jste "rád musel odejít"?

A proč se tam po tom všem, co jste na bývalé "kámoše" nakydal" po odchodu špínu, tak sápete? Došly peníze?

No, doufám, že má Ostrava rozum...

2 0
možnosti
Foto

Pan Paroubek nám bezděčně prozradil, jak lídři politických stran vnímají voliče. Jako pacienty, u kterých je třeba trefit tu správnou "diagnózu", které potom přizpůsobí svou politickou strategie. A v tom je právě ten průšvih těchto stran. Ve falešném chování, nevycházejícím z duše politiků, ale z jejich scénáře. Voliči totiž dokážou vnímat, zda je politik čísi loutkou žvanící někým nadiktované tlachy, nebo sám sebou. Babiš nepotřebuje kmotry, nestojí o milodary od mafie a mluví jak cítí. A tím je všechny poráží.

0 0
možnosti
Foto

Další skvělý blog typu: JÁ.

Pane Paroubku, pište prosím dál. Čte se to výborně, je to diagnostické, veselé a obohacující smutnou společnost.

7 0
možnosti

Pan Paroubek opravdu nepředvádí falešnou skromnost, nicméně píše o tom v čem se alespoň dobře orietnuje. Pro mne je o moc lepší bloger, nežli byl politik.

0 0
možnosti

Tak, tak - s hloupostí soc.dem. generálů lze počítat jako s neměnnou konstantou:-)

1 0
možnosti

Chová se jako ublížený, rozdává knížecí rady a myslí si, že je nejchytřejší. Přesto jeho zvadlá hvězda už nezasvítí. Kdo by to tak mohl být??

2 0
možnosti

My to ale víme. Každoměsíční výzkum veřejného mínění. Aby se pláštík pěně otočil po větru. Vždyť byl tak zásadový!!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,29
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik