Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chápu vás. Nebudete tedy kandidovat do Senátu, abyste ČSSD pomohl? Jinak jsou to od vás jenom prázdné řeči. Voláte po jednotě ČSSD. Aby se strana veřejně nehádala. Jak jste k tomu přispěl vy? Vůbec nijak. Tak urputně se snažíte vrátit do politiky, že vám v tomto případě vůbec nevadí, když se strana hádá. Vedení vás nechce, vy se přesto snažíte vstoupit do strany, kterou jste záměrně poškozoval. Vedení dokonce odmítlo vaši kandidaturu do Senátu, ale moravskoslezská organizace vás proti vůli vedení strany podpořila. Pokud tedy chcete dostát svým slovům, odstoupíte z kandidatury. Pokud ne, ukazuje to, že váš text je prázdný, neboť není podpořen žádnými činy. Říká se tomu “kázat vodu a pít víno”, popřípadě “hraběcí rady”.

3 0
možnosti
PK

Tak kmotři se kormidel nepustili?

0 0
možnosti
MG

Názor p. Paroubka, že preference ČSSD jsou nízké, protože je to rozhádaná strana, je zajímavý. Připadalo mi dosud, že příčina a následek jsou v souvislosti trošku jiné, ale když to tak vidí zkušený bývalý předseda, je dobré jeho pohled na věc vzít v potaz, jako určitou platformu... Nemusí každý hledat pravdu v kdovíjak složitých úvahách. Prostě jsou rozhádaní, tak je lidi nechtějí, jak prosté. Z toho hlediska dává úvaha o odchodu p. Chovance smysl. Avšak co voliči, kterým směr představovaný panem Hamáčkem nevyhovuje? Nevedlo by to k jejich definitivnímu odklonu? Je svého druhu fascinující si uvědomit, že bývalý premiér píše blog.

0 0
možnosti

Zvláště pak, pokud ten blog píše bývalý premiér, který byl ve funkci jenom krátce, a ještě spíš náhodou, a nikdy se mu nepodařilo se do ní vrátit. Posléze se stal zkrachovalým politikem, který už nikdy v politice neuspěl. Moc mu to vadí a tak moc se chce vrátit. Takto je třeba pohlížet na jeho texty.

1 0
možnosti
MB

S ČSSD je konec, dúvodů je mnoho. Není jasné, kdo je koncový volič, tradičnímu se zakáže kouřit v krčmě a OSVČ je parazit. Školství vyvráceno inkluzí. Matka samoživitelka - s otcem na MD % nevytáhli. Sobotkův + Chovancův boj s Babišem vyústil ve vřelé objetí. Normální voilič musí být zmaten ! Aby nebyl, tedy pojistky - Nespolupracovat s trestancem, oslabit SPD v PS, ministr zahraničí. Výsledek - ČSSD 0 - Hnutí Ano , úspěch na 100%. ČSSD není třeba - péči převzal Oligarcha. Projevuje se svým programem a přechodem členů. Pak, je to ideový nepřítel - je třeba se vyhranit a pracovat na jeho porážce. Váš blog říká, že nikoliv - je třeba umným způsobem - s ním kolaborovat! Sobotka čestně odešel, Chovanec Bureše logicky nepodpořil - a je tedy zrádce. Došlo mto tak daleko, že brněnský Onderka, problémy s poškozenou rodinou 1968 - nepřímo podporuje aktéry, (mluvil o tom). Dítě popírá své rodiče. Je tedy kolísavý - tgakový "Státotvorný". ! Nepochybuji o Vašem postoji, v případě šance. Tak nějak konal V. Bilak se svou Dělnicko - rolnickou vládou . S ČSSD je konec, říkám jako nevolič a dodávám, že toho LITUJI ! Současná situace vybízí k Normaslizaci - přidej se, něco kápne ! ... :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS