Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

My víme, že Vás Hamáček podpořil. A ruka ruku myje, že.

0 0
možnosti
Foto

Jirko, vem to ! Vem to pevně do rukou ! Vystupuj v televizi, jednou s bílým spartakiádním úborkem, jednou v kvádru od Bosse ! Všem řekni, že jsi nejlepší diskutér ve střední Evropě a ostatním se rozklepou kolena. Pak vydej knihu s názvem JÁ a zbytek světa.

Senát....není to malý cíl? Co takhle president, vždyť Miloš to má za pár....Nebo - předseda Valného shromáždění OSN ? Tam už byl pohůnek Kavan - Kato, tak se tam jistě vleze Paroubek - Rocco.

2 0
možnosti
Foto

Nechtěl bych být politikem. Přišel bych o radost ze života a čisté svědomí.

2 0
možnosti
VH

Myslíte, že to druhé někdy pan Paroubek měl?

0 0
možnosti

To je najednou starost a péče!

Jak Vy to děláte, že vždycky víte, jak na to?

Že jste to nevěděl, když jste byl u vesla!

8 0
možnosti
Foto

Inu, Marťani tehdy nepřiletěli (a pro schválení jeho tehdejších nesmyslných a ve výsledku, pokud by vůbec někdy byly schváleny) až přliš drahých zákonů - bohužel nikdo jiný hlasovat nechtěl. !!

4 0
možnosti
VS

Porozprávějte nám o svých politických úspěších za posledních deset let;-D;-D;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik