Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jiří Paroubek "brzy zahájí příslušné kroky" (všem občanům z jeho politické minulosti známé) s cílem dosáhnout zneplatnění a opakování senátních voleb, protože v konkrétním případě jeho pádu na potupné 7. místo se jedná o jasnou a zřetelnou manipulaci. 8-o!!

1 0
možnosti
OP

Jedno je na panu Paroubkovi obdivuhodné. To, že sice kandidoval on, ale za jeho propadák může ČSSD, jeho poradci, kteří mu nakecali, aby volil v Ostravě, kampaň proti jeho osobě a zapomněl zmínit Marťany. Zkrátka nikoliv člověk, ale buldozer

4 0
možnosti
PK

Položil jste si někdy otázku, že za Vaše nezvolení nemůže ani Barrandov (případně i Kalousek, ilumináti či Vaši marťané), ale jen to, že lidé prostě jen nezapomínají tak, jak si myslíte?

8 0
možnosti
TR

Jiří, musí to být ale krásný život, vidět se mnohem větší než ve skutečnosti jsem! A nedej bože, ani náznakem nezapochybovat, že by to mohlo být jinak!

Ale nebojte, nejste v tom sám. Třeba taková Bobošíková...

8 1
možnosti
VM

V63á91c17l30a20v 97M60a62c36h

9. 10. 2018 14:48

S tou kampaní je to pravda. Zejména nějaký Paroubek dělal vše pro to aby Vás znemožnil !

8 1
možnosti
Foto

Po mé gratulaci vám k sedmému místu zde na blogu mi někteří čtenáři vyčítali, že do vás kopu a že by poraženým měla být vzdána čest. Měl jsem lehké výčitky svědomí, že jsem to poněkud přehnal.

Váš článek, pane Paroubku, mne přesvědčil, že si nemusím dělat žádné výčitky. Vy opravdu žádnou čest nemáte. Místo, abyste aspoň v náznaku připustil váš nemalý podíl na vašem propadáku v Ostravě (trumfnul vás i bolševik Číp), tak jen vypisujete, kdo všechno okolo vás je ten zlý a špatný.

Jste odepsaný politik, veřejná nula. Jediný možný způsob je odejít do soukromí, možná psát paměti, ať se poveselíme.

Čím dříve si to uvědomíte, tím lépe pro vás.

23 1
možnosti
VH

"Byty, které mohli mít lidé ve svém vlastnictví, pokud by celá věc byla lépe ošetřena ministrem financí Sobotkou ve smlouvách o prodeji minoritního podílu státu,..".Móc by mě zajímalo, jak se při prodeji menšinového podílu ošetřuje nakládání s majetkem třetího subjektu, zde OKD. Můžete to vysvětlit?

PS: Vím, že žádost o vysvětlení je pouze řečnickou otázkou. Vy se s odpověďmi nenamáháte.

7 0
možnosti
Foto

Ale no tak, ve smlouvě se stanoví závazek kupujícího dodržet privatizační projekt. A smluvní pokuta.

0 0
možnosti
Foto

J97a20k43u30b 62R22o24t20h

9. 10. 2018 13:39

Fňuk, fňuk, spiknutí, kampáň, účelofka... Jyrko, tys snad Babišovo alterego. Jen ti tam chybí Kalousek. Analytiku. ;-D;-D;-D

5 0
možnosti

Kecy. Prostě jste to pane inženýre projel. A vlastní vinou.

Ostraváci nejsou idioti a nebudou volit člověka, který na vládě hlasoval pro prodej OKD a tedy i bytů za hubičku. A Vy ani teď nemáte soudnost a vinu vidíte kdekoliv jen ne u sebe. Takové zbytnělé ego jako máte Vy se jen tak nenajde.

8 0
možnosti
Foto

Silnou kampaň proti Vám jste vedl i Vy sám. Už třeba jen Vaší hyperaktivitou v psaní blogů, které de facto byly pouze Vaší agitkou. Tedy "kdo s čím zachází, s tím také schází".

5 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik