Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zachránce PMB i ČSSD a potom jejich hrobař!!

0 0
možnosti
Foto

Pan Paroubek ani zdaleka nyní na svém profilovém fotu nevypadá tak, jako kdysi ten "vypasený, usměvavý a dobrosrdečný strejda" - takže by si měl fotku vyměnit za aktuální, protože skutečnosti již rozhodně neodpovídá. 8-o!!

0 0
možnosti
Foto

Když přijdeš na scénu, pošpiň Paroubka. I když nevíš proč, on to vědět bude.

Upravené čínské přísloví

1 0
možnosti

Plivat na ostatní, to by vám šlo. Zkuste místo toho napsat něco pozitivního na pana autora vy chytrý pane Bicero. To jsem vás dostal, co?

0 0
možnosti

Takže dneska Bok. Konečně opět jedna příležitost, jak nám tady vyjmenovat své minulé funkce. Znáte obsah slova trapnost pane Paroubku.

1 0
možnosti

Víte pane Paroubek, to co se dělo na Magistrátě před několika lety by bylo asi na velmi zajímavý thriller a možná se postupem času ještě nějaký autor s kupícími se info najde, tedy ten, který bude mít odvahu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik