Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U expolitika, jakým byl Jiří Paroubek, z minulosti známého snad největším počtem podaných trestních oznámení za dehonestaci své osoby - se ostatně ani není čemu divit, takže jeden Soukup sem a druhý Soukup tam, to už je vlastně úplně jedno;-D

0 0
možnosti
VS

Neni na to, když Kmotr mluví o kmotrech;-D

1 1
možnosti
ZK

Exhibicionismus je v podstatě úchylka a nemusí se vždy jednat o chlubení se se svým pinďourem zpoza lemu kabátu. Vy jste ze svého soukromí udělal reality show čtvrté cenové která sklízí úšklebek, věřte, že žádný aplaus. Přestaňte věřit na svojí výjimečnost, kupte si rybářský prut nebo síťku na motýly a zkuste být šťastný jinak. Tuším, že mi to nebudete věřit, ale žít se dá i mimo světla ramp.

7 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 2
možnosti
MV

Jako jednoaktovka by to mohlo bejt i komicky. Ale musel byste v ní hrát Vy, Tvrdík i Soukup. Jen o název se asi poperete.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Pane Paroubku, pokud máte pocit, že někoho ještě zajímáte, tak jste na hlubokém omylu.

Váš propadák při volbě do Senátu nebyl dán nějakou konspirací, ale pouze a jen vámi. Představa, že Ostraváci sednou na zadek, když uvidí vaše foto, byla od počátku mylná.

Pakliže se soudíte s panem Soukupem, budiž vám přáno. Nicméně oba jste národu pro srandu.

12 0
možnosti
MJ

Vážený pane, pokud skutečně máte nějaké důkazy proti současným politickým špičkam, tak sem s nimi, prosím. Ať se soudy roztočí. Takhle působíte pouze jako ublížene malé dítě. Spíš mi přijde, že vás odsunuli od korytka a jednoduše to ani po letech nejste schopen rozdychat. Tzn. stejná špína.

5 0
možnosti
Foto

paní Šípková to napsala více méně za mě-člověk se nestačí divit:-/

0 0
možnosti

Tentokrát výjimečně díky za krátký a celkem stručný nástin sebranky v našich politických luzích a hájích. Dělá se z toho nevolno.

1 0
možnosti
RC

a autora jste si do sebranky taky pridala?

1 1
možnosti
PP

Kupte si Kočku soudruhu, bude vám líp.

1 1
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,24
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik