Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi takhle, pane Paroubku.

Spravny politik (bez ohledu na stranu) ma pracovat prvne pro vlast, potom pro svoji stranu a naposled, pro sebe. Jenze....!

Vy jste napred pracoval pro sebe a tim jste diktatorsky vlekl taky tu svoji stranu. Vlast byla pro vas neviditelna fraze.

To je moje vysvetleni vaseho "boje" s panem Topolankem. Jeste dnes vidime a citime postoje EU vuci nam po tom vasem kroku. To vase podle rozbiti vlady v dobe predsednitsvi EU byl podly krok idiota.

V tom celem debaklu vaseho boje, dekuji tomu "zlinakovi" za podporu ODS pri "patu" s vasi CSSD. Aspon nekdo byl pri smyslech.

1 0
možnosti

Pan Paroubek byl jediny poradny politik a premier. Skoda jeho politickeho konce. Nebyt p.Paroubka a diky nemu silne CSSD, tak po ODS tu byla dnes jen spalena zeme. Dnesni CSSD dela velkou chybu, ze p.Paroubka nechava stranou....

0 0
možnosti
Foto

Chybou a přehmatem č. 1 pro celou ČSSD je vážná skutečnost, že letité politické zkušenosti Jiřího Paroubka řádně neocenila a po jeho senátním debaklu jej okamžitě nepostavila do svého stranického čela. 8-o

0 0
možnosti

J28a98n 92B62u64b86e42n

26. 3. 2019 20:46

Sexy mozek jaksi nepostřehl, ze tehdejší předsednictví bylo poslední skutečně předsednictví, kdy země predsedala, teď po Lisabonské smlouvě je předsednictví poloviční či spíše třetinovy zaprah pro předsedající zemi. Takže pokus o kritiku ministerstev trochu mimo.

0 0
možnosti

Vy jste fakt neuvěřitelnej!

3 0
možnosti

Můžete popisovat co chcete. Sundat Vládu v době jejího předsednictví EU = Je neskutečná podlost. Fandím Baníku a nemám rád Spartu. Když ovšem hraje mezinárodní zápas - Tak ji podporuji. Hraje totiž za ČR. Za koho jste hrál Vy, Jiří? :-)

3 0
možnosti

A taky to byl počátek vašeho pádu. Na to jste jaksi zapomněl.;-D

2 0
možnosti
Foto

J46i78ř52í 50F62e77i72x

26. 3. 2019 13:01

Hrozný sloh.

0 0
možnosti

Bych to viděl na staré české přísloví kdo chce všechno obvykle nemá nic. Chtěl jste vládnout za každou cenu.

2 0
možnosti
Foto

Bylo hezké, jak se vám rostřásla kolena, když se vám ta hloupost povedla a mohl jste vládnout.:-/

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS