Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pravicové vlády se především potýkaly s výší mandatorních výdajů, které za Vaší vlády narostly do obludných rozměrů.

Jinak již za Vaší vlády jak sám uváídíte klesal podíl HDP na vydáváný na obranu a to v době ekonomického růstu. Pravice pak snížila zcela správně výdaje na obranu aby nerostlo zadlužení.

1 0
možnosti

Úspory by se neměly hledat na úkor bezpečnosti země a Evropy. Spíš je možná otázka, zda finance do armády jsou využity efektivně? Kde hledat úspory - viz minulá Šichtařová

2 0
možnosti

Vezu si svou dupu pohodlně ve vlaku, strojvůdce Obama jede pěkně. Už jsem procestoval dost, ani lístek nemám - Plánuji kam se ještě podívám. Réévize jízdenek! Do pytle, byl jsem odhalen D. Trumpem. Ten Jídelní vagon už asi nenavštívím - tam bylo dobře ! Plno keců, žranice i na Pastelkovné došlo ! ... :-)

2 0
možnosti

Typické levičácké kecy. Užívat si bezpečnostních výhod členství v NATO, to ano, ale ať to platí jiní, my se jenom povezeme. Byl bych moc zvědavý, co by z NATO zbylo, kdyby se USA kvůli neplatičům definitivně naštvaly a trhly se. Nejspíš by netrvalo dlouho a trhla by se i Velká Británie. Vojenská síly zbytku Evropy by pak byla akorát tak k smíchu.

4 1
možnosti

Pokud by se USA trhly, tak by se pouze v plné nahotě ukázalo že evropané bez nich neudělají ani prd. Čili to jak tento spolek ve skutečnosti přímo "báječně" funguje, jak jsme se od jejich hlavounů nyní při výročí dozvěděli.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS