Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poslouchal jsem v Radiožurnálu poslance Dolínka. Ten se jim socdemoušům opravdu povedl!

Ministra Staňka okamžitě vyloučit ze strany! Za to, jak se nepodvolil předsedovi Ham Áčkovi. O Fajtovo "velká domů" ani slovo.

Pokud Zeman (pan prezident, poslanče) nejmenuje našeho pikolíka, položit Babišovu (pan předseda vlády, poslanče) vládu. Do ní lezli sice po stranickém referendu, ale teď na straníky házíme bobek! Není dost času, soudruzi.

Stává se, že se strany ujmou kliky a klany, které ji zevnitř vyčistí doběla, nebo doruda. Tak jako ti v Gottwaldovo, Dubčekovo, Klausovo a vlastně i Zemanovo a pak Paroubkovo.

Pan Paroubek to to tenkrát neměl pouštět! Byla to chyba ješitnosti? Od té doby to se socdemouši jede s kopce!

Ale už v té době se přestala dělat politika levice a pravice. Jsou jenom zájmové bandy, které politiku používají k cestě ke státní kase - penězům podaných.

Každý, kdo se pokouší tento trend přerušit, je dehonestován a nálepkován výrazy, které vlastně vůbec nedávají smysl a souvislost.

Pane Paroubku, mluvte a pište! Děkuji.

0 0
možnosti

Inspirovat se německými Zelenými? Bezva nápad, pak už bude navěky od ČSSD klid.

0 0
možnosti

Zůstat ve vládě Babiše nebo odejít z vlády?

Před "nebo" se v tomto případě píše čárka, je to vylučující nebo.

0 0
možnosti

Největším dlouhodobým problémem ČSSD je to, že má de facto 2 předsedy - jednoho voleného (p. Hamáčka a před tím p. Sobotku) a jednoho nevoleného (p. Zemana), který má v řadách ČSSD dost příznivců a kteří jsou pro něho schopni udělat mnohé... A jak to vyřešit? Snad by pomohlo, kdyby se vedení ujali ti, kteří mají úspěch v komunální politice a kteří ví, co voliče nejvíce bolí a kteří ví, že to není slibování "modrého z nebe" a bezbřehého rozdávání...

0 0
možnosti

Ústřední otázní zní - A kdo je vlastně voličem ČSSD? Kdo je její typický reprezentatnt? Hnutí ANO se účelově stalo třetí Levicovou tranou v ČR. To je strašně moc a celá politika tak přešla do fáze Populismu. Čili asi návrat k tradičnímu důchodci, matce a mizejícímu dělníkovi. Tomu zase strana zakázala v krčmě kouřit! Dožrala i OSVČ nesmyslnými EET! Tak kdo ještě zbývá? K tomu mega dluhy Lihového domu. Persony, které uvádíte - mají prošlou lhůtu. Jandák, Hašek o Rathovi ani nemluvě ...

Dnešním směrem jsou Petříček a Maláčová. Určitá přijatelnost pro mladé, (jistě Venezuela). Konečně suverenní výkon Zahraniční politiky - Pak to drhne s Hradem. Miloš má pár roků do konce mandátu - možná jej nedokončí. Konečně je třeba se od něj Odstřihnout! ČSSD má poslední historickou možnost pootočit kormidlem! Z Vlády vystoupit - Tak jako Sobotka poukázat na neúnosnost AB se všemi jeho osobními problémy a podpořit Žaloby na M. Zemana. Už nemá absolutně co ztratit - Takto ztratí pouze své zachuchlé kolaborantské křídlo Pravěku ... !:-)

1 1
možnosti

Jen pár jmen. Dienstbier, Valachová, Maláčová, Poche, Petříček, Marksová, Němeček, Šmarda, Sobotka, Dolínek a nakonec Hamáček se svým poradcem Vladimírem Iljičem Špidlou (tak byl nazván jedním přítelem na posledním sjezdu). Neřešte to, pane Paroubku, tohle nemá řešení a věřte, že ministr Staněk zdola vypadá možná nejlíp

3 0
možnosti

V podstatě máte naprostou pravdu. Od té první blamáže ČSSD při parlamentních volbách se pouze vyměnili figurky ve vedení strany ale jinak se pouze kecalo o tom jak stranu vyvézt z krize ale neudělalo se lautr nic. V těch dalších, tentokrát evropských, se blamáž opakovala a je to to samé v bledě modrém, kecy a n ic než kecy. A s takovým přístupem tudíž opravdu nemůžou očekávat v dalších volbách nic jiného.

Velmi solidní rozbor. R^

2 1
možnosti

Paroubek je už humorná postava ve vyšší politice bez jakékoli šance na uplatnění se tam. ;-D;-D

0 1
možnosti

Vy jste tímto výkřikem naprosto o ničem také pobavil. Ale hlavně že jste si kopl.

3 0
možnosti
Foto

Mně to připadne, jako kdyby někdo záměrně do ČSSD infiltroval lidi jako jsou Poche s Petříčkem a Hamáčkem, aby ji přivedli k zániku.

ČSSD jako tradiční levicová strana nemůže mít ve vedení ultrapravicové politiky typu Pocheho a Petříčka, který jezdí podporovat banderovce na Ukrajinu, vyznačuje se mimořádnou mírou rusofobie a totální podlézavostí Washingtonu a EU.

Navíc tito lidé odvolají ministra Staňka, který objevil machinace s milionovými částkami, které si přihrával ředitel Národního muzea. Takto neuvěřitelně hloupě a sebedestruktivně se může chovat jen největší nepřítel ČSSD...

Naše rodina volila ČSSD ještě v době, kdy jste byl jejím předsedou. Nyní něco takového u nikoho z nás absolutně nepadá v úvahu, když se ČSSD ve svojí podstatě ztotožnila s TOP09.

5 6
možnosti

To by v tom byl čert, abyste ty Banderovce nenacpal do každé diskuse. Víte vůbec, že existují i jiná témata a že o Banderovcích nebylo v blogu ani slovo?

3 2
možnosti

A96d16a32m 89J52a44k70e18š

11. 7. 2019 16:35

Nejen ČSSD je zářným příkladem, že kindermanagement už nikdy nedospěje.

Je projevem nedospělosti hledat vinu všude jinde, než u sebe.

Socani nejsou na rozcestí. Každý pilot ví, že pokud jde letadlo ve vývrtce k zemi, dá se katastrofa odvrátit jen razantním zásahem do řízení. To ale vedení ČSSD není schopno udělat. A žádný Jandák, Kmoníček nebo Kohout ve vrcholné funkci v této situaci nebude. Nikdy jsem neviděl, aby se nemastný, neslaný neschopný šéf obklopil lidmi, kteří ho svými schopnostmi významně překonávají

1 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,25
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik