Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Není totiž možné dělat novou politiku se starými kádry."... to jsou slova, s kterými můžu jen a jen souhlasit... jen by bylo vhodné, aby si to uvědomily i ty "staré kádry", které se cpou zpět do politiky hlava nehlava... a to včetně Vás...

1 0
možnosti

Díky. Když se dívám na české politiky, řeklo bych, že ukazují, jak nemá vypadat politik. většinou nebo aspoň často. To je problém. Pokud ale jsou reprezentativním vzorkem tohoto národa, tak je to OK - jaký kmán, takový pán. :-(:-(

0 0
možnosti

Jen pro Vaši informaci: Pan B. Sobotka ani paní Marksová-Tominová nejsou členy předsednictva s hlasem rozhodujícím (60členný orgán, mající možná skutečný vliv). Možná, že jste četl materiály ČSSD nepozorně. Což Vás ovšem zavedlo k nesmyslným úvahám. Vaše zášť je nikoliv nepodobná zášti Zemanově.

1 0
možnosti

Tolik zahořklosti a plivání jedu. Vy musíte být hodně smutný člověk, Paroubku. Zkuste zas někdy vyhrát volby. Pak to od vás bude působit věrohodněji. Jak že dopadla vaše nedávná kandidatura do Senátu? Asi to nebylo zářivé vítězství, které jste si kdysi jako “presumptivní premiér” prorokoval, že?

0 0
možnosti

Vy jste ještě starší kádr a skončil jste trapně na pár procentech. Sobotka nebyl moc výrazný, ale dokázal vyhodit Babiše - ve střetu zájmů a trestně stíhaného - z vlády. Dokázal se postavit Zemanovi. Když však "kocourkovští" opět zvolili Babiše, dokázal odejít, protože měl zřejmě určité zásady. Vy se však pořád někam cpete, naštěstí marně.

2 1
možnosti

Pane Paroubku, na 100% s vámi souhlasím v tomto názoru:

“Není totiž možné dělat novou politiku se starými kádry. To chápou všichni a v první řadě to vždycky chápal Bohuslav Sobotka”.

Jen autor tohoto blogu to ne a ne pochopit.

4 0
možnosti

J47a54n 52R28á50ž

26. 7. 2019 12:54

Každý pokus udělat u nějaké strany změnu tradičního politického kurzu, dopadne špatně. Nové voliče to nepřinese a staří odejdou jinam. Sobotka chtěl udělat z ČSSD moderní evropskou levicovou stranu a cpal ji do jinými stranami obsazeného středu. Dnes Pražáci cpou tuto tradiční standardně levicovou stranu na liberálně levicový politický břeh, který je obsazen Piráty.

Je mi ČSSD líto stejně, jako je mi líto ODS, že se tyto obě strany cpou tam, kam nepatří. A obě na to doplatí.

1 0
možnosti

Hoši z čssd asi nepochopili, o co gou v roce 2015 - tehdy se hrnuly do Evropy statisíce Syřanů a spol. a normální Čech-Moravan se vyděsil - co se týče homosexuality a podobných blbin, to průměrného Čecha, odhaduji, jako politikum opravdu nezajímá, zajímají ho platy, důchody, svoboda, aby mohl jezdit k moři na dovču a nikdo ho moc neotravoval. Jak prosté, milý socane.

0 0
možnosti

A kdo řídí vás? Kmotři z Ústeckého kraje? S nimi jste byl v čilém styku a nebýt Bendy tak jste se svými Lvi skončil týden poté co Vás zvolili předsedou? A co bývalý agenti StB? Třeba V. Dvořák v jehož hotelu jste se ženil a kterému jste přes kritizovaného Sobotku odpustil několika milionové daně. Už jste zažaloval E. Špatného co napsal knihu Estébáci, tuneláři, miliardáři...? To je škoda, určitě by vyšly na denní světlo zajímavé věci.Rv

3 0
možnosti

A67d93a56m 26M56a46l16ý

26. 7. 2019 13:58

Paroubek si myslí, že už jsme zapomněli.

3 0
možnosti
Foto

J43a13k73u66b 93R39o84t87h

26. 7. 2019 11:52

Dimun? ;-D;-D;-D Měl jsem tu pochybnou čest s ním na socanech spolupracovat. Fakt byl mimořádný. Na každý náš návrh strategie či taktický odpovídal "no nevím, počkejme, co na to řekne pan předseda..." ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Proto tohoto hulibrka měl Paroubek tak rád. Zeman má nyní Ovčáčka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,07
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik