Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Hehe, obhajoba výtečníka Haška je fakt srandovní. On si totiž s sebou nese jednu chybu - kradl a krade, podváděl a podvádí, manipuloval a manipuluje, lhal a lže atd. apod. na Jižní Moravě a v Brně, což nejsou zadní části světa. Takže se o Haškově skvoucnosti spolehlivě dozví celá republika. (Jenom tak detailíček pro mimobrněnské: přečtěte si, jak hotel Slavia přejmenoval zpět na Passage, aby tu jménotvornou a z hlediska dopravy - nejen pěší - velice důležitou pasáž zrušil, protože kongresové centrum na jejím místě mu hodí víc. Památkáře a stavební úřad si podplatil, maličkost.)

Nebude Sobotka, nebude Onderka, nebude Hamáček, nebude Chovanec - no prostě nikdo. Ani Paroubek. :-)

3 0
možnosti
VG

Bez lidového Foldyny jsou nahraní.

2 0
možnosti
AM

No, dejme tomu.

Jen toho Zaorálka bych se asi zastal - nevím, kdo tehdy vymyslel ten volební triumvirát, kde Zaorálkovi připadla největší odpovědnost, ale vzal to a dobré to nebylo. Na Ostravsku už se léta moc nevyskytuje, nemá na to čas, tam to potopili jiní panáčci. Na ministerstvu kultury si vede dobře.

0 0
možnosti
JH

ČSSD mi může být ukradená, ale je opravdu legrační, jak se proti Haškovi až tak vymezují zrovna ti,kteří stojí za tím strašlivým sešupem preferencí. Dienstbierové, Dolínkové,,,:-)

1 0
možnosti
JL

Pozor, za Haškem stojí Noční vlci. To by v tom byl čert, aby si nezjednal pořádek.;-D

1 0
možnosti
MB

Vše se posunuje v čase, tedy i v politice. Jsou typy lidí jejichž čas prostě minul. Připouštím, že jim, může být i křivděno - Nepochybně nějaké zkušenosti mají, podobně se mohli snad i změnit. Prostě jsou kontraproduktivní - už nedůvěryhodní. Tam patří i M. Topolánek, M. Hašek a i nějaký J. Paroubek. Neznáte jej náhodou ? :-)

0 0
možnosti

Tenhle článek jsem čekala. Jakkoli Haška fakt nemusím, tak jasně, strana se přehmátla. Nevybrala Vás, všehoschopného politika...

4 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,60
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik