Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Nu tu knihu o Číně bych rád jednou četl. Popsat k nám "nepřátelský" stát bez "předepsaných" nálepek to bych bral! Soudobé poznání života v Číně to zajímavé jistě bude. Ale když budete psát tak Váš pravdivý pohled to znamená bez příkras tedy padni komu padni. Přeji Vám ve všem úspěch. Tu knihu bych si jistě koupil!

1 0
možnosti
PS

Jedno z prvních slov textu a hned autorovi čtenáři nerozumí. Přitom stačilo napsat "otřepaný" anebo "hrubý až komický". Takže jak potom jemu mohou voliči rozumět, věřit? Jak věřit oněm celkem čtyřem premiérům, kteří neuřídili ani svoje rodiny, rozpadli se jim. Jak potom mohli řídit stát s 10. miliony obyvatel? Na otázky nechť si každý odpoví sám. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

1 0
možnosti
Foto

Tak alespoň Paroubek obstál, alespoň nedokázal zabránit růstu ekonomiky o 6-7% ve dvou letech jdoucích po sobě.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s názorem na Seznam.

5 3
možnosti
Foto

Ale no tak pane Paroubku, bez problému to její jméno šlo vygooglovat. Taková pěkná blondýnka.

Lucie Stuchlíková

1 0
možnosti
MK

Když se nepochválíte sám, nikdo to za vás neudělá. Avšak smiřte se s tím, že oblíbeným premiérem se nikdy nestanete.

6 0
možnosti
PB

Vyvedl nám z ČR své vlastní peníze ;-D

Tohle mě vždycky rozbije...

4 0
možnosti
RC

Politicka mrtvola Jyrka nevimjaksejmenuje se zase priponel verejnosti.....

4 2
možnosti
JK

Tak tady pan Jiří Nevímjaksemenuje, je to sice napsáno na předchozí stránce, ale proč bych se unavoval klikáním, tak tenhle Nevímjaksemenuje má velmi krátkou paměť zato přesně ví, kde je pravda, což mu napovědělo bájné Čchi-kung (ne první dvě písmenka jsem opravdu nepřehodil). Kdyby tohle učení znal určitě by premiéroval i dnes a to by Andy (tady vím jak se jmenuje, ale neřeknu) už měl několik čapáků a nerušili by ho u lizu pořád voliči, upachtění pracující chudáci, a už by v této zemi bylo líp jak v Číně nebo Rusku, vlastně to bylo vždycky, no neva je splněno dřív než bylo slíbeno. To by už dáno reportéři neexistovali a místo zpráv by byl večerní proslov velkého Nevímjaksemenuje k národu, začínalo by to "Čau lidi", tohle ale už někdo používá, jo ten Šídlo ve "Šťastném pondělí" (byl první, ostatní se jen opičí) na stanici Seznam Zprávy. No a je jasné o co de a kdo mu vlastně zkazil život.

7 1
možnosti
MD

;-D. Hrabal i Poláček hadra.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS