Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já, já, já ..., pod mým vedením. Jděte se vycpat.:-/

1 0
možnosti

Jaký byste doporučil materiál?:-))) Aby se to moc neprodražilo!

1 0
možnosti
Foto

Dikce článku jako z normalizačního Rudého práva. Strana sem, strana tam.

0 0
možnosti

On se to naučil už jako funkcionář strany Národní fronty. Tehdy třeba psal články o tom, jak po roce 1948 “došlo k likvidaci pozic exponentů buržoazie”.

0 0
možnosti
Foto

Ke 100 procentní věrohodnosti volebních stranických slibů přispěje v letošních krajských volbách jako lídr ČSSD, všem známý pučista a lhář, exhejtman Michal Hašek. ;-)

0 0
možnosti

A nezačal jste to vlastně Vy tím projevem v roce 2006 a následným odchodem? Možná zbytečným gestem. (Ten Váš Lev moc nezařval. Jen lehnul).

1 0
možnosti
Foto

Bohumil Pečinka není *pravicově zaměřený publicista*, ale profesionální, tedy placený, politolog.

píše: "po roce 2010 nastala personální „genocida“, která ze sociální demokracie udělala jednorozměrnou stranu. Do té doby byla ČSSD federací různých proudů a sil. Tohle názorové rozkročení jí dávalo výbornou možnost zachytit dělníky z těžkého průmyslu, tradiční zaměstnance, menší živnostníky, většinu učitelského stavu a nevýznamnou část protestního voličstva."

/zkrátka pokus stmelit ČSSD z rozbředlosti do uvěřitelné jednoty, názorově přes osoby, Sobotkovi holt nevyšel. je to v Sobotkovi i v těch mladejch nadějnejch.

0 0
možnosti

On Paroubek vždycky decentně zamlčí, že když se poroučel z čela strany, už byla ČSSD na sestupné tendenci. On sám zřel zářivé vítězství, jako hvězdu, označoval se za “presumptivního premiéra” a pak neunesl, že dostal jenom 22 %. Něco bylo už tehdy špatně. Sobotka o čtyři roky později udělal 20,45 %, což nebylo o tolik hůře.

0 0
možnosti

Zoufalý výkřik zkrachovalého politika. Pročpak jste z ČSSD odcházel, když jí teď chcete radit? Mohl jste v ní zůstat. Ostatně, jak omluvíte to, že váš kamarád Benda do Sněmovny kandidoval za neonacisty a teď má vést kandidátku ČSSD do krajských voleb? Podle mě zrovna tohle bude další hřebík do rakve ČSSD...

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS