Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bez ohledu na zdejší negativní reakce, které pramení spíše z nechuti k Jiřímu Paroubkovi, než z nějaké racionální úvahy, musím říct, že tato ekonomická úvaha Jiřího Paroubka se shoduje s predikcí MMF pro Českou republiku. Přátelé i nepřátelé, diskutéři, toho jste si nevšimli? Nejsem nijak přítelem ČSSD, kvůli inkluzi a dalším modernistickým EU šílenostem, ale Paroubek by byl jistě přínosem pro tuto stranu, kdyby se do ní vrátil, aby si nalezla místo, které je jí souzeno - a to být zastáncem těch chudších vrstev obyvatelstva a nechat euromodernity Pirátů, či několika dalším zeleným stranám. Ať se o gender, či zákazy zvířat v cirkusech starají ony a ČSSD by se mělo starat o lidi. Stále má ještě slušnou členskou základnu a na tom se ještě dá stavět.

2 0
možnosti
TH

Jestli věříte v Ježíška, tak míra zadlužení je v pohodě. Já už nevěřím. Když někdo někomu půjčí bilion korun, tak za to nic nechce? Je potřeba rozlišovat na vnitřní a vnější zadlužení. A s tím, že tříprocentní inflace se bere za normální. Osobně i v podnikání hospodařím s přebytkem a pak si mohu plánovat co si z ušetřených peněz dopřát. Lidem radujícím se co si z půjčených peněz pořídí, nerozumím a a ani nechci.

0 0
možnosti
MB

Jiří, já Vám rozumím. Aby Bureš nešel do basy - musí být u vesla. Obětuje i ČR - dluhy splácet nebude. Hamáček prohraje co se dá. Nicméně dobře slouží Hradu a Kmoníček v USA je stále slušný - tedy se nehodí. Vy, půjdete zachraňovat ČSSD a současná nevěsta se přesvědčí, že vsadila na správného koně. Novomanželé se poradují u sochy Svobody ! Váš znovunávrat takto bude zajištěn - i jako ozdoba Hradu ! Nějaké dluhy, to je marginálost ! Sám jste přece pravil, že se nesplácejí ... :-)

2 0
možnosti
RC

Clovece, vy zase jako obvykle nehorazne lzete.

1) to, kde jsme, je i vec CSSD, ktera je ve vlade poslednich 6.5 roku

2) zadluzeni mame aktualne na urovni zkhruba 40% HDP a nikoliv vami vymyslenych 31%. Statni dluh je 2.16 bilionu, lonske HDP (letos bude nizsi) bylo 5.6 bilionu. Tak si to podelte.

2 0
možnosti
VF

Pane Paroubek, vy zjevně usilujete o nějaký, jakýkoliv návrat do vyšších sfér politické arény. Jste, jako mnozí, vám zcela podobní, političtí matadoři neodbytný, nepoučitelný ve stínu svého přebujelého egocentrismu. Jak to tak vypadá, spřáhnete se s lymfatickým Hamáčkem a jeho našprtanou žačkou čtvrté třídy Maláčovou a zcela nepochybně jim v dalších volbách konečně udělíte polibek smrti, aby se už dál nemuseli trápit snahou o překročení pětiprocentní hranice pro vstup do parlamentní manéže. Jen tak dál.

7 0
možnosti

Však víme. To jste byl vy, že? Jak jste vykládal, že dluhy se neplatí, takže není potřeba bát se jejich růstu...

6 0
možnosti
LK

Bože, kdy tato politická mrtvola už přestane hnít ve veřejném prostoru.

4 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik