Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J62i73r93i 82D54v63o30r15a48k

11. 8. 2020 16:23

Neberte pana Svadlenku vazne... zadny soudny clovek nevidi svet cerno-bile. To je proste nesmysl. Tyhle blebty o komunistech v Cine a kanibalizmu nema smysl komentovat. Za me dobre napsane, proto Karma R^

3 0
možnosti

Vždyť ano, pane Dvoraku. Vy byste jistě našel něco pozitivního i na Hitlerovi. Hlavně ne černobíle. Vždyť měla Velkoněmecká říše vcelku obstojný sociální program. Že u toho zavraždila nějaké své občany a rozpoutala válku? Nu, ano, to taky udělala, ale kdo by to viděl černobíle? Lidi byli spokojení.

0 0
možnosti

Tolik bludů...

1) Většina naší společnosti včetně Parouka si přeje nějakou formu orientální despocie. Proto už teď máme Babiše se Zemanem a možná bude ještě hůř.

2) Čína má jinou strategii než obchodní impéria z evropské minulosti. Prostě zabírá okolní země a velmi nevybíravými metodami jejich obyvatelstvo asimiluje. Dělá to tak po celou svou historii a zatím nepřestala. Ve středověku byla ovšem také obchodním impériem. Skrze různé vztahy si zajišťovala loajalitu širokého okolí. Teprve když se uzavřela před světem a zničila svou válečnou flotilu, začala upadat, až ji předstihla Evropa.

3) Co se tedy stane, pokud bude světu dominovat totalitní říše, která vraždí své obyvatelstvo pro orgány (říká se tomu kanibalismus) a už dneska v mnohém připomíná nejrůznější antiutopie? Bude to problém pro všechny demokracie na celém světě. To pochopitelně Paroubkovi nevadí - viz 1).

3 3
možnosti
Foto

Ad 2! I zde platí: USA - vzor pro svět, začínaly s 12 státečky, dnes jsou tvořeny 50 státy A ten název napovídá, že není všem dnům konec. .

0 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik