Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VG

Pěkně nám to osladili. Jen ostuda zmar.

0 0
možnosti
DR

Na tu Nečasovu hrůzovládu, které ve skutečnosti vládl Kalousek, a která díky VV a později Peake s tou její nikým nevolenou partají řešila vládní krizi každých 14 dnů, se fakt zapomenout nedá.

1 0
možnosti
Foto

R74o75m76a14n 98K80o26z20e50l

27. 9. 2020 23:07

Nyní leckdo zdůrazňuje, že odcházející Adam Vojtěch byl slušný člověk a vždy někdo namítá, že slušný člověk nemůže pracovat pod Babišem. Jak potom nazvat ty, co klidně vládli s tou nikým nevolenou stranou Peake nebo chtěli vládnout dál (Němcová), když ta paní Peake jasně slíbila, že politickou stranu nezmění, tedy sprostě lhala.

0 0
možnosti

Mně se na tom nejvíce líbí, jak bývalý buldozer, který dnes už jenom smutně vypouští páru, smutní, že už není u moci. Odstaven od moci, poměrně trapně. Pak chtěl založit novou stranu namísto ČSSD, ale ta strana nikoho nezajímala. Potom párkrát někam kandidoval, ale nikdo ho nechtěl. To musí být strašná frustrace, být nahoře a pak zůstat dole, bez možnosti jít zpátky nahoru.

2 2
možnosti
JP

J77a93n 38P60a46v43l79í23k

25. 9. 2020 15:40

Dovolím si poznámku ad personam, neboť ad rem by to bylo irelevantní. Typ nadutce a hulváta, jehož státnickým činem bylo shození vlády v polovině předsednictví EU, následně páchnoucí nálož do kalhot jako obranný mechanismus před nečekanou možností angažmá ve vládě, u něhož nastane po těch státnických činech přerod v brouka Pytlíka teoretika. Moliere by zajisté využil, kdyby žil.

1 1
možnosti
VR

Dodnes mi nejde do hlavy a nikdo mi to rozumně nevysvětlil, proč vlastně tehdy Nečasova vláda padla. Podle Karla Schwarzenberga pro Nečasovu prudkou náklonost k jedné ženě - místo pár facek v rámci rodiny - padla vláda, kterou nahradil vláda úředníků po vedením p. Rusnoka, který - zvláště když se předtím mluvilo cosi o trafikách - se později zase stal guvernérem (?) Národní banky či jiného dobře placeného postu. V souvislosti s razií ve Strakovce, u Nečase i Nagyové hovořil s nadšením v oku i jeden z nejvyšších představitelů justice p. Ištván o desítkách zabavených pytlech korun o desítek kilogramů zlata. Kdeže tyto zabavené komonity se nacházejí?: Ostatně - Kdo z nás to má? Že!

1 0
možnosti
Foto

Nečasova vláda padla, protože padnout chtěla. Po blamáži s církevními restitucemi ji museli odklidit, aby nezavazela.

0 0
možnosti
PK

To jsou věci,ani jsem netušil, jak byli modří ptáčkové zachráněni díky socialistům a i ty čísla ultraekonoma jsou zajímavé..

0 0
možnosti
JZ

Od moci je odstaven především Jiří Paroubek, a to doufám navždy. On si to asi ještě neuvědomuje, ale nesmějme se mu. On za to nemůže.

5 4
možnosti
JD

A dál? Pan Paroubek nemůže psát blogy? On někam kandiduje?

1 0
možnosti
RC

Dan fyzickych osob v roce 2007 (pred zavedenim SHM):

102 mld.

Pokud by platilo, ze zavedeni SHM pripravilo stat o 80 mld., musel by byt v roce 2008 vyber na urovni par desitek mld. A kolik ze byl? 95 mld. Kde vidite propad o 80 mld.????

Proc tu pisete cisla vycucana z prstu?

0 0
možnosti
Foto

1. Rušit superhrubou mzdu je podobná systémová chyba jako rušit poplatek u lékaře.

2. O jakých staršlivých skandálech to mluvíte? Ve srovnání s dneškem je to neškodná legrácka. Nečas měl dostoupit a měl nastoupit nějaký chlap, se kterým by nemávala každá ochechule a bylo by to.

3. Lafferova křivka platí. Je dobré si přečíst učebnici makroekonomie pro druhý semestr.

2 1
možnosti
Foto

Možná někdy platí, někdy ne. To se v těch učebnicích také píše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 838
  • Celková karma 28,45
  • Průměrná čtenost 1918x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik