Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To jste s Hřibem tak nějak nastejno. I za vámi jsou nulové výsledky, zato umíte pěkně žvanit. Jen té zahořklosti by to chtělo míň. Takhle se vám budou lidi dál smát. A jen tak mimochodem, Hřib mluvil třeba o Mynářovi. Proč přesně se ho zastáváte? Chcete nějakou funkci na Hradě?

0 0
možnosti
JM

Trefuje se do hostů "na Hradě bude párty pro papalášskou smetánku". A nepíše nic o hladovém prasátku, ale "Prasata jsou hladová". A že mu mozek funguje pomaleji než jeho :-/ústní svaly:-/, už párkrát prokázal, třeba tady - zmatený primátor https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/655949/festival-lehkomyslnosti-na-karlove-moste-v-cervnu-slavili-konec-koronakrize-a-ted-tisice-nove-nakazenych-denne.html

3 0
možnosti

To bylo asi v reakci na to, že pan premiér najednou uvolnil všechna opatření, i když harmonogram uvolňování byl jiný, a pak se začal chlubit, jak jsme nad epidemií zvítězili a všichni by se měli učit. Čili pan premiér ty na Karlově mostě jaksi obelhal a měl by se stydět hlavně pan premiér. Proč to házíte na Hřiba? Ten řídí stát?

0 0
možnosti
RS

Pane Paroubku, neměl byste se spíše zamyslet nad tím, proč jste moc, kterou vám voliči dali, nebyl schopen používat pro jejich dobro?

Bohužel mnoho politiků na vašem místě koná podobně, možná chce, ale nemá schopnost dobro vykonat. Ovšem můžu vás i potěšit, nikdy není pozdě, i vy máte možnost svou bezmocnost k dobrému změnit. A proto vám doporučuji svou zbývající energii věnovat vnitřnímu boji o moc konat dobro. A nemyrhejte ji na boj proti podobně bezmocným.

0 0
možnosti
RS

Docela dobře si pamatuji, když jste byl předseda vlády, jak jste změnili parametry zákonů o sociálních dávkách. Škrtnutím péra jste zhoršili životní podmínky mnohých, kteří na tom už tak byli špatně.

Měl jste moc udělat něco dobrého, neudělal jste. Byl jste bezmocný k dobrým věcem. Dnes člověka, který má podobnou moc k dobrému, kritizujete, že nic dobrého neudělal. Nejste si v tom podobni?

Existují lidé, kteří se dostanou k moci činit dobro, ale nemají schopnost dobro vykonat. Z tohoto pohledu jsou bezmocní k dobrému.

2 0
možnosti
Foto

Nepletete si Paroubka s Drábkem? Pokud by byly výroky pravdivými, tak po Drábkových škrtech už by z těch sociálních dávek nezbylo nic.

Kdo snížil příspěvek I. stupně z 2000 na 800,- kč?

5 1
možnosti
PK

Na stávající politické kultuře mají lví podíl jak ČSSD, tak ODS, tak čemu se divíte, mladší politici se jen os minulé politické repre pilně učili .....

0 1
možnosti

To snad ne. Vy současnou politickou kulturu vyčítáte Zemanovi? Proč jste ho tedy volil?

0 0
možnosti
Foto

Máte samozřejmě plnou pravdu, karma R^

4 3
možnosti
JV

J92i31r14i 32V29r94a59b61e25c

22. 10. 2020 17:06

P. Paroubku! kde se vy hrabete na pana Hriba.

7 4
možnosti
MV

Víte, co mám, pane Paroubku, opravdu velmi nerad? - když lidé Vašeho "kalibru" a "schopnosti" poucuji druhé o tom, co je vhodné a co už přes čáru. Nemám čas ani chut vypisovat Vaše levarny z doby politického působení, takže skončím jen známou větou z Pelíšků: "... víš co, Sašo?...

11 9
možnosti
JJ

J95a96n 40J77a44n54u62š74k89a

22. 10. 2020 17:09

Take nejsem rad kdyz lide vaseho "kalibru" a "charakteru" poucuji druhe, Valicku.

9 5
možnosti
Foto

Pana Hřiba nemám rád, ale jeho slova o hladových prasatech jsem jasně pochopil jako jeho narážku na slova samotného pana Mináře, který obhajoval jím pořádanou zabíjačku v době jarního nouzového stavu tím, že prase bylo hladové a tak musel nastoupit řezník. Skutečně chce hodně notnou dávku nedochápavosti, aby tomu člověk porozuměl jinak...

12 6
možnosti
JJ

J47a81n 78J71a74n29u76š46k79a

22. 10. 2020 17:01

Chapete rozdil mezi jednotnym a mnoznym cislem?

9 2
možnosti
RC

Dalsi nechytry clovek, kteremu nestaci, ze u tweetu byla fotka Mynare a ma potrebu manipulativne tweet prekroutit.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS