Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J67a37n 29R44á76ž

23. 11. 2020 19:16

Babiš kopí jednu chybu za druhou a která je větší a která menší už pro jejich množství rozlišit nejde.

Ale lze definovat velkou chybu Fialy, když se spolupodílel na zrušení superhrubé mzdy bez toho, aby se upravily výdajové položky rozpočtu, zejména náklady na obsluhu státu, zejména na administrativu. Naopak svým diletanstvím nepřímo odsouhlasil Babišovi peníze na další rozšíření počtu úředníků.

0 1
možnosti

Je veselé, jak bývalý LEV21 zcela nepokrytě leze do rekta ČSSD.:-)

1 1
možnosti
Foto

Pokud někdo "hodnotí vládu A. babiše až zhruba do poloviny tohoto roku pozitivně", pane Paroubku, pak jeho názory nepatří do slušné společnosti už vůbec ne do Evropy. Sbohem.

2 1
možnosti

Z hlediska zaměstnavatele i z hlediska elementární logiky je superhrubá mzda jediné správné číslo. Udává celkový počet peněz z nichž se cosi podle zákona strhne. A to, co se podle zákona strhává, je daň. Jak si ji stát pojmenuje a komu ji pošle - třeba soukromé zdravotní pojišťovně - to je holt problém koho jsme si zvolili. A zaměstnanec to vše vidí na výplatní pásce. Nicméně se nepoučil...

4 1
možnosti

Cože???? Ze zákona se strhává zdravotní a sociální pojištění. Pokud platíte daň i z této fakticky daně, pak se tomu říká dvojí zdanění. Je to fakticky stejná kulišárna, jako spotřební daň - ta se také počítá z ceny s DPH.

0 1
možnosti

Pane Paroubek, dneska už si můžeme na rovinu říct, že největší chybou Babiše bylo jeho spojenectví se socany. s SPD by takové problémy neměl.

A co Rosťa Hedvíček ? Píšete si spolu ?

:-)

0 0
možnosti
Foto

S SPD by s Babišem nemluvili ani v Japonsku.

0 0
možnosti
Foto

J29o81s85e42f 49B41á81r10t48a

23. 11. 2020 10:46

ČSSD, taková veš v kožichu.

1 2
možnosti

V kožichu prožraném od molů.:-P

0 0
možnosti

U ministra Tomana je především vidět snaha o podporu obřích zemědělských firem z fondů EU. Tady bych o kvalitě ministra pomlčel.

4 1
možnosti

Všichni mají stejné podmínky u poskytování zemědělských dotací - velcí i malí - to kontroluje SZIF.

Mezi námi - ale ta podpora malých - je spíš házení peněz do kanálu.

:-):-):-)

0 1
možnosti

Dejme si proti sobě, ony podvody - Superhrubá mzda přinesla kýžené výnosy do státní kasy. Odsud pak zdroje na služby státu. Docela mazané, nicméně i cenné po hospodářské krizi. Proto současná vláda to nezrušila a naopak pohodlně tyla. Konjuktura přivodila pohodlný vodopád příjmů - Propagandisticky pak ožvaněné jako lepší výběr daní. Podvodné postupy jsou známé - 2x vybrakované rezervy po zloduchovi Kalouskovi. Následné omamné kecy o % poměru dluhů k HDP.

Jinými slovy, vláda rozházela co se dalo a žádné rezervy neexistují. Poslední exces - Daňový balíček vládu usvědčuje, že požívá omamné - psychotropní látky. Z lidového vypravěče dobra pana Babiše, se stal spisovatel. Asi jej inspiroval Puškin - psal Nataše. Andrej tedy zase píše Vystrčilovi do Senátu :-).

1 2
možnosti

P21e27t97r 60N18e92d21v29ě38d

23. 11. 2020 12:20

ta Vámi a dalšími taky odborníky na státní rozpočet zmiňovaná rezerva je co?

To co přitéká na dividendách po privatizaci? Tedy ten účet, ze kterého vybral Topolánek cca 50 miliard na dálnice?

Nebo je to nějaký účet ne zrovna zmiňovaný ve strukturách rozpočtu a který údajně za finanční krize plnil Kalousek za cenu dalšího zadlužení státu jen proto, aby byla rezerva????

2 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,02
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik