Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ČSSD ještě neodešla !!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Jj zloděj křičí chyťte zloděje. Těch 100 mld bylo pravidelně ukradeno zaměstnancům a teď se jim jejich peníze právem vrací? Taková drzost. Samosprávy budou donuceny lépe hospodařit s penězi, protože bude menší balík peněz. Sociální dávky budou muset být adresnější.

Jestli se úředníci bojí o teplé místečko klidně můžou nastoupit do soukromého sektoru. Když se teď nebude výplata danit dvakrát, tak bude větší.

1 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že výdaje na sociální dávky činí zhruba 200 mld, kde a jak hodláte šetřit?

Vzhledem k tomu, že se očekává růst nezaměstnosti, tak budete rád, když neporostou.

0 0
možnosti

Mlčet měli oba dva a to jak Hamáček těmi kecy o odchodu z vlády v neděli u Moravce, tak následně i Babiš s tou jeho reakcí "ať si jdou".

Tyhlety věci by si chlapci měli vyříkat mezi sebou a nikoli siláckými slovy přes média.

1 0
možnosti

Však oni si socani větev, na které sedí, pod sebou nepodřežou. Tak bych je nepodceňovala.

0 1
možnosti

Nedělám si o nich velké iluze.

Minulé volební období ale řezali nejen větev na které seděli, ale zkusili podřezat i celý strom.

;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Největší a prakticky jedinou chybou Babiše bylo to, že spojil se socany !!!!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

A co měl dělat, když ho zradila ODS?

0 3
možnosti

Dobrým zvykem neúspěšného politika je hledat víníka všude jinde než u sebe, nevinil bych z pádu CSSD politické okolí resp. koaličního partnera, i když toto spojení příliš nechápu, nýbrž je to jen a jen její vina, že tato stará dělnická strana s výrazným podílem na naší historické realitě ztrácí významně svou prestiž.

Bohužel je tato současná parta nejvíce viditelná jen jako prodloužená ruka EU v prosazování feministických a relativistických opatření, jehož nejzřetelnějším příkladem je inklusivní školství, ale i snaha o kvóty na zaměstnávání žen a rovnost platů.

Jen by mi zajímalo zda je například ještě schopna cosi říci k multikulturalismu a islamizaci života v EU, jinak asi ...def. odchod po volbách...i když pan Hamáček je jako jeden z mála slušný člověk..

1 0
možnosti

Je neuvěřitelné, že se zřejmě v učebnicích jednou objeví věta :

7. dubna 1878 se v břevnovském hostinci U Kaštanu konal ustavující sjezd zvláštní organizace českých sociálních demokratů.Vlastimil Tusar, první sociálně demokratický premiér ...

Z neznámých popudů, ČSSD šla do vlády, se svým přirozeným nepřítelem - Oligarchou. A tak se historicky událo, že Vicepremiér a předseda ČSSD Jan Hamáček se stal posledním reprezentantem, této úctyhodné strany ! Jak symbolické, kdy agent Stb Bureš dokonal dílo svých stranických předků ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak agrárníci byli pro socdemáky ještě větším třídním nepřítelem než je pro ty dnešní ANO jako strana rentiérů - 5000 sem, 5000 tam.

0 1
možnosti
Foto

"Smutná je ovšem okamžitá reakce premiéra Andreje Babiše, který v situaci, kdy začíná třetí vlna pandemie koronaviru, stát je blízko rozpočtovému provizoriu a schválením „daňového balíčku“ ve sněmovně hodlá hnutí ANO připravit veřejné finance v následujících letech o cca 100 mld. Kč, říká svému dosud vcelku loajálnímu koaličnímu partnerovi, „vypadněte z vlády“. Svědčí to o špatných nervech premiéra, což považuji za trapné."

Vidím to jinak. Babiš není natolik inteligentní, aby na to přišel sám, ale má inteligentního Máru Prchala. A ten mu poradil, "klidně mu nabídni, aby šel, on stejně nepůjde. Byl by to jeho konec."

Tak nějak to vidím já.:-)

0 3
možnosti
Foto

Jak Jasánek v Černých baronech: "Vidím to jasně..." ;-D (Pro znalé materiálu nemusím jistě v citování pokračovat.)

A hlavně: ty zaručené zákulisní informace, kdo tady vlastně vládne. Možná je má přímo od Máry Prchala... - Nechcete se zeptat na osobním ČT24, jestli by tam neměli pro vás místo? ;-);-)

0 0
možnosti
Foto

Babiš snad někde občas prohodí, že by ČSSD měla z vlády odejít ?

/ten "debil" ?

2 0
možnosti
Foto

Média zřejmě poněkud zkreslila výroky vicepremiéra a pan Paroubek je zkreslením výroku premiéra Babiše ještě předčil.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS