Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Hanzel nemusel bránit mikrofony a nikdo mu nemusel přispěchat na pomoc, kdyby alespoň někdo z přítomných měl všech pět pohromadě a nechal ihned pány bez roušky vyvést.

1 0
možnosti

Ono to fantazírování vyhynulého politického dinosaura ještě někoho zajímá ? 8-o

0 0
možnosti

Mám dojem, že první se začali fackovat socani Wagner a Grulich, pak nám předvedli pohlavkovanou pánové Macek a Raht, ale hrdinný výkon Kalouska, který s ochrankou v zádech udělil políček 16 klučíkovi, nelze považovat za férový souboj. Poslanec Volný pod vlivem nebyl (nedělal ten dojem), ovšem svým rozhledem a názory může zastupovat maximálně tak sám sebe.

1 0
možnosti

Mladej nadával a vyhrožoval, tak dostal po čuni, správné řešení R^

0 0
možnosti
Foto

S textem částečně souhlasím, ale jen proto že když napíšete např.: "Neustálé výhrady opozice k jakémukoliv konstruktivnímu kroku vlády, v situaci stále nezkrocené pandemie, jsou už trapné.", je mi váš úhel pohledu jasný. Můžete tedy napsat proti jakým konstruktivním krokům vlády vyjádřila opozice svou nevoli? A když už budete v tom hledání, najdete také jak vláda doložila a jakými relevantními podklady odůvodnila každé prodloužení mimořádného stavu?

O zásadních potřebných změnách, které už dávno měla realizovat, se radši ani nezmiňuji.

A pokud píšete o své praxi, mám celkem dost známých, kteří se s vámi potkávali ve vaší funkci ekonomického náměstka na RaJ Praha 1 a o tom byste se radši ani neměl zmiňovat, natož tím dokládat své znalosti.

0 1
možnosti

Pane Macháčku, celé to včerejší jednání považuji za ztrátu času a prázdné žvanění. Naše vláda nedělá nic jiného než na př. vláda SRN. Naprosto každému muselo být jasné, že prodloužení mimořádného stavu bude schválené, tak nevím proč kolem toho zbytečně kecat.

0 0
možnosti

Co všechno dokážeme? Třeba vyvolat v ženské, co mě potřebuje použít jako společenský výtah, že je se mnou ve skutečnosti proto, že mám sexymozek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,02
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik