Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jiří, i Vás obdivuji. Blog, co blog = Vývoj jde mimo mne, tedy jako Puškin Nataše. "Ja pišu vam". Spojení Hnutí ANO a ČSSD jsem doposud nepochopil - to jsou přece přirození nepřátelé ! Dělňas je veden k tomu, aby podporoval oligarchu ?

Petříčka řádit nevidím. Vidím řádit starce - Miloše a Andreje. Již jim dochází dech a síla. Tedy křečovitě kopou kolem sebe. Tedy akce Sputnik ! Píšete - "Je přeci jedno, jestli tady bude vakcína britská, německá, ruská, indická, čínská nebo marťanská" Já souhlasím nicméně Vám tam chybí = "Se všemi schválenými parametry" ! A ty Rusko stále nemá ! Blatný drží předpisy - Tedy jej odstranit !? ...

Na co si Hrad a Strakovka zase hraje ? Nějaká velkodušná pomoc Slovanstvu ? Vždyť jde stále o to stejné - O tvrdý trh a tok financí. Tvrdík je stále nenasycen, Hamáček bez vysvětlení se školami. Tak se ještě i zmiňovaní staříci se pouštějí - Do svých obchodů ? Pořád věřím, že se jednou budou odpovídat ! Jistě, jsem naivní, poctivec :-)

1 0
možnosti
ZZ

Vysvětlení je velmi jednoduché.

Byl to socanský politický kalkul, jak prosadit to, co slíbili svým voličům.

Tkzv. opoziční strany se na své voliče vykašlaly úplně.

;-D

0 0
možnosti
Foto

Pokud se do někoho takhle naváží politická mrtvola Jiří Paroubek, pak to znamená, že ten navážený dělá svou práci setsakramentsky dobře.

4 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vaší větou, čím více bude Petříček vystupovat na veřejností, tím více bodů bude jeho strana ztrácet.

Byly doby, kdy i já tuto stranu volila, ale teď když je ve vleku těch mladých, kteří se tam usadili a ještě nesáhli na pořádnou práci, navíc jsou bez vlastních názorů, jen řízené figurky, žádný schopný lídr, je jasné, že nemá cenu dávat hlas tam, kde bude ztracen.

Doufám, že v budoucnu znovu přesvědčí své voliče vlastním programem, za kterým si budou stát a třeba i v opozici, ale čestně se svým přesvědčením a žádnými ústupky pro získání korýtek. Voliči to určitě ocení.

3 0
možnosti
RK

Já bych s vámi i souhlasil, ale kdo z předchozích představitelů v době, kdy jste je volila, sáhl na pořádnou práci? Paroubek? Zeman? Špidla? Sobotka?

6 0
možnosti
Foto

Dámy a pánové, kdo z vás to má.

2 0
možnosti
VB

Aneb: když pan Paroubek řádí...

2 1
možnosti
RK

To je zase smutné odcházení, Jiří. Zajímavé u vás je, že ho absolvujete už podruhé a působíte u toho pořád stejně trapně. Vy a Hamáček jste největšími hrobaři ČSSD.

6 1
možnosti
Foto

kdo je schopen říct podobné nehoráznosti, má právo už jen mlčet https://www.youtube.com/watch?v=BKIiVxNLXIY

3 0
možnosti
LF

L89u18k56a11s 54F17i98k69r

2. 3. 2021 1:40

Pripomina mi to projev Duceho ... i kdyz Mussolini byl lepsi recnik.

1 0
možnosti
HH

Já nevím, proč májí lidé nevýznamní pořád potřebu lézt Babišovi do pr...Chápu, že máte nějaké čachry s ANOnisty a kdysi mocnými Socany a bojíte se o liz...Nicméně doba už je jiná a teď je vláda všem pro símch...jen zaryté koblihy (jak pan prezident podotkl, ta slaboduchá část národa...)si melou svou a hrají si na ublížená děcka...

6 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,74
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik