Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J74a23n 34R41á22ž

2. 4. 2021 15:21

Co se týká Valachové, tak mne zaujala zpráva z kuloárů Jihomoravské organizace, že když tato dáma zjistila, že v kraji moce velkou podporu na předsedu strany nemá , tak se o svém záměru na krajské konferenci raději ani nezmínila a chce svoji kandidaturu oznámit, i když žádnou krajskou nominace nedostane.

To je snaha hodná Dona Quijote a bude pravděpodobně stejně neúspěšná jako jeho boj s větrnými mlýny.

1 0
možnosti

Vzpomínám si na jednu legrační příhodu. Mívali jsme jednoho předsedu jedné strany, kterému se podařilo shodit vládu uprostřed našeho předsednictví EU. Což o to, ale ten sebestředný trouba najednou nevěděl, co s takto získaným úspěchem. No není to k popukání? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Já dodnes přemýšlím, proč ti, co vládu pomohli svrhnout, pánové Tlustý a Schwippel byli označováni za zrádce a vyloučeni...proč to nebyli odvážní poslanci a skuteční občanští demokraté, když podle Topolánka pánové Melčák a Pohanka byli odvážní poslanci a opravdoví sociální demokraté.

0 0
možnosti

Zase nic jinyho než Paroubkův obyčejný pšouk. Zasmradit, nabrat sily a znovu pšouknout... A takovej to bejval sexy mozek.

0 0
možnosti
Foto

Spíš než ten pšouk, je to zoufalá snaha se zviditelnit.

Možná čeká, že jej ČSSD osloví jako kandidáta na předsedu.

1 0
možnosti

Jak to, že vidíš třísku v oku svého bratra,

ale trám ve vlastním oku nepozoruješ? (Mt 7,3).

0 0
možnosti

;-D "Když vidím veřejná vystoupení Valachové ve sněmovně nebo i mimo ní, musím říci, že z ní mám pocit neuvěřitelné arogance, chybějící sebereflexe a naprosté hrochovitosti."

Asi ano, ale díval jste se někdy vy sám do zrcadla? Kdo z vás to má?

To je asi nějaký fenomén, že do nejvyšších pater politiky se dostávají naprostí tragédi. Valachová, vy, Babiš, ...

3 0
možnosti
Foto

Aby pana spolukandidáta všichni pěkně viděli, ke slonu Petrovi přistavit žebřík a nechat Paroubka vylézt nahoru do altánku. A potom žebřík odstavit. ;-)

0 0
možnosti
Foto

To sebevědomí paní Valachové bych chtěl mít.

2 0
možnosti
Foto

I slon Petr? Tak to můžete zkusit taky...posledně v Ostravě do Senátu to zrovna moc dobře nedopadlo.:-)

1 0
možnosti
Foto

Vždyť jste ráčil svého času kandidovat i Vy! ;-D

4 0
možnosti
Foto

A co v dnešní politické scéně není čajíček?

0 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,02
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik