Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hamáčkův předchůdce Sobotka před několika lety na sjezdu dostal také jako znovuzvolený předseda silný mandát a nakonec dopadl jako dokonalý čučkař a spadl totálně dolů. Jestli si Hamáček nedá pozor, tak potom .... upadne stejně.;-(

0 0
možnosti

Do kytek. Protože nepochopili, že změna je život. ČSSD s Hamáčkem v čele zná veřejnost už dlouho a na volebních preferencích se to projevuje dost fatálně.:-)

0 0
možnosti

Stát není firma, má jít o veřej. politiku s připravenými zákony i úředníky (nikoli manažery) ve prospěch společnosti, s vyvážením zájmů jednotl. skupin populace.

0 0
možnosti

Přiučte se u skandináv., němec., rakous. či švýcarské socdem: vyloučit střet zájmů, korupci, koncepčně řešit regulaci veřej. služeb, byznys neřešit ústupky vůči nátlak. skupinám. Zkvalitňovat zákony, aby odrážely mezinárod. konvence.

0 0
možnosti

J76a80n 16Z88í34m76a

10. 4. 2021 11:56

Hezky clanek. Jestli chcete nekam kandidovat, preju hodne stesti.

0 0
možnosti
Foto

Pan Paroubek nemá na podobné blbosti čas, protože stále usilovně přemýšlí, kde by mohl pro Martinu Sáblíkovou postavit ten rychlobruslařský stadion, co jí tak pěkně nabubřele a tutově před mnoha lety slíbil. ;-(!!

1 0
možnosti

Já jsem svůj názor napsal odpoledne pod ten hlavní článek:

Nikdy jsem je nevolil a volit je nebudu.

Ale docela bych jim i přál, aby se zachránili, aby své stabilní voliče měli. Nejlépe na úkor KSČM a ANO.

Ale asi by to chtělo do čela někoho klidného, normálního, nenápadného, s kým by postupně získávali důvěru a stoupali pomalinku vzhůru.

Takže určitě ne někoho kontroverzního, který je krátkodobě vystřelil nahoru, ale dlouhodobě je svou agresivitou spíš potopil (Zeman, Paroubek). Takže hlavně ať se jim tam nenacpou takoví jako Hašek.

0 0
možnosti
Foto

A je to. Hamáček zůstává. Jeho odhodlanost dosáhnou úspěchu byla doprovozená klepáním do stolu, což mne nijak nepřesvědčilo, neboť celkový dojem byla pro mne vnitřní nejistota, již se nezdařilo zastřít.

0 0
možnosti
Foto

Co naší zemi chybí je moderní levicová strana. ČSSD a KSČM se sice deklarují jako levicové strany, ale v mnoha ohledech jsou jejich postoje spíše konzervativní. To je ostatně vidět i na věkovém profilu jejich členské základny - moderní levicová strana by měla přitahovat spíše mladé lidi. Neříkám že v těchto stranách mladí lidé nejsou, ale je jich tam velmi málo.

0 0
možnosti

J39a11n 68Z67í79m47a

10. 4. 2021 11:38

Trefné.....

0 0
možnosti
Foto

Hamáček mohl být dosud nejlépe ohodnocovaný ministr, ale svou činností pod Babišem dovedl partaj tam, kde je a proto zůstane-li lídrem i do voleb, budou pro příště socani na dění hledět z mimoparlamentní pozice.

A pokud vyhrožujete zveřejněním jakýchsi materiálů, bude jen prospěšné, když to splníte. Věřím, že tím se již definitivně pro partaj zdiskreditujete a vaše skrývané naděje v návrat do jejího čela budou k jejímu prospěchu v propadlišti dějin.

2 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik