Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opět prázdna slova, ani nedávající smysl, ostatně jako většinou. Já bych řekl, že spíš člověk, který asi před 12ti lety nejen přehnaným populismem zahájil proces výrazného poklesu popularity ČSSD až do dnešního balancování nad propastí, by měl držet ústa víc než napomínaní soukmenovci.

O orientaci v politice nesvědčí ani neklamná podpora p. Hamáčka, který v průběhu volebního období, zejména pak na sjezdu i po něm možná zatloukl poslední hřebík do rakve ČSSD. I jako průběžnému voliči pravostředových stran je mi to líto, protože politické spektrum neextremistickou levici potřebuje, ale p. Hamáček nyní asi vyklopil poslední voliče do lůna nejznámějšího slovenského imigranta a jeho politické divize Agrofertu. ;-O

2 0
možnosti
Foto

Bylo bez diskuze zdravé a potřebné, aby tu po revoluci byla strana nějakého středu se sociálnějším nastavením. Byli tam i ti, kteří vůbec špatní nebyli. Ovšem pak jim někdo namíchal cosi mámivého do kongresové sjezdové minerálky a oni si zvolili Jirku Paroubka. Možná mi napovíte tento totální den popravy této strany. Současným náčelníkem Vykopal brambory a přišel se mi jako dobrodincem dávno mávat nechce a Petříčka nechte být. Po Vás, a tedy po tom, z čeho se tahle strana už pak díky Vám nikdy nevyhrabala - je to konečně zázračně slušně rovný mužský. Který nepotřebuje tunu kolotočářských kamarádů, aby budil pocit, jak důležitý je... viďte?

3 0
možnosti
JP

Paroubek - ještě trapnější, než jsem si myslel. Ale nezapomene se nikdy pochlubit sám sebou. Hamáček - český Honza, kterému jsem nikdy nevěřil, nemá na to. Nyní se konečně vybarvil, cesta do Moskvy, pochybné nákupy předraženého šuntu v Číně...Patří jednoznačně k Zemanově bolševické partě. Záchrana ruskými vakcínami je dojemná, ale nereálná a spíše k smíchu. Nyní už zbývá koalice nebo sloučení s komunistickou stranou.

3 0
možnosti
JF

Smrduté a profláklé zombie České Republiky, s odpovědností za ostudný pád vlády v době předsednictví Evropské Unii, tu někomu káže o držení úst? Dobrá, příteli Paroubku, což kdybyste konečně držel zavřená/ou (korektně) ústa Vy?! Rv

6 0
možnosti
Foto

Po poslední policejní razii (akce Sabuéso) se dá přepokládat překotný nárůst preferencí SPD a ČSSD. Jan Hamáček by se mohl stát premiérem.

0 0
možnosti
Foto

Stačí zachovat první písmeno jména - jen Petříček nahradit Paroubek a zcela podivuhodně to bude popisovat již proběhlé události. :-)

1 2
možnosti
Foto

Nač se zabývat jakousi 3 procentní stranou...?:-)

1 0
možnosti
MK

Tak Petříček a spol. to nečekali a přitom jednají podle předem připravené marketingové akce? Neodporujete si náhodou?

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
AM

Přesné. Hřebíček trefený na hlavičku.

1 3
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,24
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik