Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dovede si někdo představit, co rozumného by říkal, kdyby ten sklad bouchl v době, kdy byl Paroubek premiérem a policie by obratem zjistila, že v plotě vrbětického skladu byly díry, že by tam projely tři tanky vedle sebe?? ?

0 0
možnosti

Patláte tady páté přes deváté, a přitom jste chtěl vládnout třeba i s Marťany.:-/

4 1
možnosti
Foto

Že vychrstla, může být způsobeno tím, že jste do ní sám spadl. Mezi své. Rv

9 1
možnosti
Foto

Když do žumpy spadne buldozer, ta musí ale pěkně "vychrstnout". R^

0 0
možnosti

Žumpař Paroubek ... Rv

7 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, úroveň akademického sboru je tristní. Novodobi politruci by měli mít vyšší úroveň !!!

1 0
možnosti
Foto

Nejsem zdaleka přesvědčená, že studentům přednášejí samí Fištejnové, Lebedové atd. Nejsem. A neznám dotyčného...Ale pokud je někdo s máslem na hlavě, jak snadno necháváme v ruské dálavě neochvějný pocit, že jsou stále oním dubiskem, k němuž se vždycky přichýlíme jako víno a budeme víno velmi opatrné a rozumné...a Víme, co to je být národ Rozumný...je to Klausovo porevoluční dědictví v rétorice směr Rusko...a odér opatrnictví, kdy se cokoliv mravného, a pracně získaného na poli mezinárodních vztahů za doby Havla, začalo úhořovitě podřizovat ekonomickým vizím a hlavně narcismu pana Klause. Který ano...se vyzná. opravdu...jako se vyznal před revolucí, kolem revoluce a po ní a vyzná se pořád. O národu to ale opravdu není. Zemana ani nerozebírám.

Vám přeji dopředu vše nejlepší k svátku Jiřího a také to, abyste si svátek řádně oslavil. A Vaše vysvětlování v hlavní roli s žumpami šlo tudíž moudře stranou.

1 0
možnosti

Zatím někteří nevědí, kdo je onen Suchý. Ale všichni v republice vědí, kdo je Paroubek.

12 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

8-o... a kdo to vlastně je ten Paroubek???

2 0
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,49
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik