Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zástupci lidu. Velmi trefné. ;-D Ještě bych doplnil, zvoleni pouze svými rodinami, známými a příbuzenstvem.

Upřímně, ony ještě tyhle výplody té patolízalské senátorské party okolo Lásky někoho překvapují?

2 0
možnosti

... projevují dnes čeští pravičáci ve vztahu k US ... Jó kdyby to byli pravičáci. Jenomže v Senátu sedí neskutečná parta slizounů.

1 0
možnosti
Foto

J12o50s41e23f 15B39á76r76t96a

21. 5. 2021 15:16

Měl bych takový návrh, že by se blogy zveřejňovaly bez uvedení autora a ten by byl odhalen za nějaký časový úsek (den, dva). Někteří blogeři by ztratili orientaci.

5 0
možnosti

Dost lidi nevnima psany text, ale kdo to pise.

1 0
možnosti

J50i70r41i 68B60o82r

21. 5. 2021 11:03

Pořád stejné," lhali jsme ráno, lhali jsme v poledne, lhali jsme večer"

0 1
možnosti
Foto

Vyslovit se pro bojkot olympijských her v Číně je zcela legitimní. Senátoři nikomu nic zarazit nemohou a lze na toto téma vést věcnou diskusi. Olympijské hry v roce 1936 posloužili jako prezentace nacismu a od té doby je dobré se zamýšlet nad tím, z jakých pohnutek kdo takovou akci pořádá. Řekl bych, že Čína má dost vlastních fatálních problémů, které by měla řešit a olympijské hry by se, dle mého soudu měly vrátit do civilnější, skromnější méně okázalé, ideologicky neovlivněné podoby, tak jak byl jejich původní smysl.

6 1
možnosti

Na neokazale oympijske hry je uz pozde. Toci se v tom prilis mnoho penez. To neni souhlas nebo nesouhlas, proste konstatovani.

"ideologicky neovlivněné podoby". Jakou zemi by jste tedy navrhoval? EU muzete vyloucit, ta "idenologicky neovlivnena neni ani nahodou, USA, Rusko, Kanadu, Australii take, valnou cast muslimskych zemi, Severni Koreu take, ale ta by hry stejne neporadala, nema na to ani finance a ani zajem.

Mozna nejaka zeme Karibiku (nemaji na to prostor), jizni amerika, Afrika a Novy Zeland. Ti vesmes nikoho alesponv EU moc nestvou. Krome Venezuely, ta nezobe z te spravne ruky.

Krome toho poradatelskou zemi urcuje zasedani mezinarodniho olympijskeho vyboru a ti nektere hry pridelovali podle stylu "kdo maze, ten jede". Viz zimni olympiada v Salt Lake City. Nedelam si iluze o dalsich, ale tam se to proflaklo. Takze ta idelologicky cista zeme by musela podmazat olympijsky vybor, aby to mohla dostat. A uz by to ciste nebylo.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti

Opět jasné postavení mimo hru. Ale na přihlášku do KSČM by to mohlo stačit.

2 1
možnosti

Akorát teda, že do čínské olympijské reprezentace se neprobojují žádní ujgurští sportovci, jelikož nemají čas na trénink, protože jsou zavřeni v táborech nucených prací a trpí hladem, ale tím si přece pan autor nebude ty krásné nepolitické Olympijské hry kazit, žejo. :-)

7 3
možnosti

Predpokladam, ze ty vase vybajene tabory jste asi nenavstivil, ze? Bydlim ve meste s velkou minoriitou muslimu (Xi'an), vesmes ze Xinjianu a verte si na jake pohadky chcete, tady v Cine se rozkeca uplne vsechno a pokud by ty vase tabory existovaly, tak to tady vi kazdy.

Co tam ve vasi propagande mate dale? A verite treba take na to, ze deti nosi cap a darky na vanoce jezisek? :-P:-P

5 3
možnosti

Nejvíc mě zaujalo "reakční zákonodárné těleso", bolševické ptydepe jak z Rudého práva. Jinak si nemyslím, že ten člověk špatně poslouchal (viz poznámka níže), on lže jak Hašek, ten z jeho bývalé partaje.

4 1
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,24
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik