Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je dost dobře možné, že Merkel má na svém osobním účtu jedinou chybu, a sice tu migrační krizi.

Avšak některé chyby jsou natolik závažné, že i když jsou pouze v počtu jednoho jediného kusu, vygumují desítky zásluh.

A to je podle mého názoru tento případ.

1 0
možnosti

Najděte si pí Merkelovou ve Wikipedii v cizí řeči: kladu si otázku, proč se její rodina vydala ze západ. Německa do východního a proč se v NDR mladé Merkelové natolik zalíbilo, že se stala aktivní svazačkou. Beru ji tedy s jistou rezervou.

3 0
možnosti

Protoze jeji otec farar tam byl pani Boskoca cirkvi prelozen. Zase vas asi google translator zmatl.

0 0
možnosti
Foto

Před vypuknutím I. světové války neměly Rusko a Německo mezi sebou vlastně žádné významné spory, které by musely řešit válkou, protože carové a němečtí císařové byli příbuzní. Carevny byly Němky.RvRv Po první světové válce pomáhalo SSSR vyzbrojit Německo. Německo pomáhalo při vývoji sovětských letadel a tanků. Při vypuknutí druhé světové války, kterou vyvolaly obě země SSSR školilo nacisty jak kvalitně a efektivně vraždit a jak budovat koncentrační tábory. V době, kdy byla Británie bombardovaná, tak SSSR vzorně dodávalo Německu letecký benzin, mazací oleje pro letadla podnikající nálety na V. Británii.

4 1
možnosti

..a spolupráce pokračuje dodnes a to velmi úspěšně...:-)

2 0
možnosti

Nic proti pani Merkel osobně, ale mate veřejnost mj. i tím, že je členka konzervativni strany a byla to ona, kdo otevřela dveře nelegální migraci.....

1 0
možnosti

J96i45r59i 23V66r31a26b59e56c

30. 6. 2021 15:48

Tak dnes mohu s vami souhlasit .

1 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,42
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik