Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fakt je, ze pojem "komunisticka" v pripade Ciny je naprosto vedle. Spis by se hodilo "tvrdy kapitalismus". Je to momentalne videt na vypadnuti transportu z Ciny do celeho sveta. Fakt si nekdo mysli, ze takhle vypada Komunismus? Kazda zeme ma svou minulost a Tradice. Proc si tady myslime, ze jen "to nase" je to nejlepsi a vsechno jine je spatne?

0 0
možnosti

Ovšem všechno tam řídí jedna politická (komunistická) strana, i ten jejich kapitalismus. A pěkně po komunisticku, za pomoci vyspělých technologií, určuje, který občan je dostatečně uvědomělý, aby mohl využívat výdobytků režimu. Takže jakkoliv se Čína ekonomicky tváří jako kapitalistická, pořád je to totalitní k o m u n i s t i c k ý stát, který zadupe každý náznak pokusu o svobodu (viz Hongkong).

0 0
možnosti

Panebože...

A tohle: zahynuly zřejmě statisíce či miliony lidí...tohle je dvakrát Panebože.

1 0
možnosti

V úspěch Číny budu věřit, až se tam odstěhují Paroubkové i s rodinami.

4 1
možnosti
Foto

A za pár let to bude i u nás! Vivat!

Doufám, že věnujete poslední groš na grandiózní oslavu! ;-D

4 0
možnosti
Foto

Kdysi nadějný politik se sexy mozkem objíždí sjezdy SPD.

3 0
možnosti

Ovsem to, co tam ti Cinani maji je predpotopni surovy kapitalismus.

1 0
možnosti
Foto

Už jste podal přihlášku do KSČ?

2 2
možnosti

L21u12k45a64s 57F63i60k15r

2. 7. 2021 21:53

On byl nasazen StB do CSS ... - kryci jmeno Roko.

4 0
možnosti

Čínská státnost má možná čtyřtisíciletou tradici, ale komunisté v ní vládnou železnou rukou jen od roku 1949.:-/

2 0
možnosti

Schroder, jakmile zahlédl Paroubka, zaklusal k němu... Teda - navykladal jste se tu už hodně neuvevritelnosti (abych byl slusnej), ale ta, jak ex kancléř SRN zaklusal k Paroubkovi, ta fakt vede. Jako by ji vyprávěla bába Futeř.

4 1
možnosti

Já si zase vzpomněl na líčení Petry Paroubkové: "Díky svému nemotornému a rostoucímu břichu jsem zápasila se slunečníkem. Můj muž najednou odhodil telefon, p ř e l e t ě l asi deset metrů a přiskočil mi na pomoc," líčí rodinnou idylku těhotná manželka předsedy ČSSD.

Zdroj: https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/petra-paroubkova-napsala-odu-na-manzela-laskuje-a-vypada-bajecne.A090716_205610_lidicky_ved :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 837
  • Celková karma 29,01
  • Průměrná čtenost 1920x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik