Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když někde vidím jméno Kmenta nebo Kroupa, dělá se mi špatně a chce se mi blít.

1 0
možnosti

Nedostával Kroupa informace od tatíka a jeho sponzorů a Kmenta od bulváru a úplatných policistů ?

:-/

1 1
možnosti
Foto

Drzé čelo lepší než poplužní dvůr.

Staré pořekadlo, ale dnes jsem zaregistroval výroky hned dvou, kterým to pasuje.

Nejdřív Babiš a jeho "protikorupční vláda" a teď tenhle exot.

To teda byl den.:-)

4 0
možnosti

Kubiceho zpráva byla ukázkovou prasárnou, jak čtyři dny před volbami ovlivnit její výsledek. Fakt je ten, že po volbách po ní neštěkl pes. Jen z Kubiceho,stavebního průmyslováka, se stal ministr vnitra.

2 1
možnosti

Já mám Kmentu spojeného s tím, jak několikrát navštěvoval uprchlého Krejčíře na Seychellách a do zblbnutí psal do novin o jakési směnce co má na ČSSD v hodnotě 60 milionů. Dodnes ji nikdo neviděl.

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Máte štěstí, že Luděk Sekyra nezmínil, že zná Vás nebo dokonce jen nějakého Vašeho přítele. To byste asi koukal.....

Doslovně je uvedeno:

"Vzpomněl jsem si ještě na jednoho kamaráda Paroubka..... ", bohužel pro Vás bez čárky - tedy si vzpomněl na kamaráda, který znal Paroubka.

Měl jste více dávat pozor, když se v hodinách češtiny probírala diakritika.

0 1
možnosti
Foto

Páně Kmentovy naivně romantické představy o "králech podsvětí" jsou roztomilé. Patrně v dětství hojně konzumoval příběhy s radou Vacátkem.

1 7
možnosti

jasne, orlicke vrazdy, sudy, louh a mnoho dalsiho, to jsou opravdu "roztomile predstavy"

pro krista pána!

5 3
možnosti

V ČR, máme smolné lidi. Jeden nebyl doma. Tak jej matka přihlásila do KSČ. Druhý šel za kulturou. I s knihou. Zase se tam střílelo. V době předsedování EU, vláda padla. Jak jsme měli být důstojní, i v opozici? Celé je to na kočku. Po Kočkovi, z ČSSD alespoň něco zůstane. Rezavé kolotoče. Po Jiřím? Neustálé bláboly ... :-)

9 2
možnosti
Foto

K42a47r92e69l 56C88a57c89h

25. 1. 2022 13:30

Detaily se zabývat nebudu, protože je neznám tak, aby mně někdo nemohl chytit na to, že jsem napsal něco, co bylo jinak. Souhlasím však s tím, že pan Kmenta s jeho investigativní žurnalistikou na obrazovku tzv. "veřejnoprávní" televize nepatří. Měl by se angažovat na některé ze soukromých televizí a ta by měla zvážit riziko případných žalob. ČT je natolik zpolitizovaná, že by měla být placena z prostředků těch, kterým slouží. Tím, že jsem nucen na její činnost přispívat ze zákona, mě stát nutí, abych nedobrovolně přispíval na hlásnou troubu své názorové opozice.

5 7
možnosti

pokud jste tak radikalni ve sve shora vypovedi, budte radikalni i ve skutcich, odhlaste televizi a mate po "problemech"

2 3
možnosti
Foto

... a to vám máme věřit???

3 2
možnosti

Kdo ví ? Kubiceho zpráva o prorůstání mafie do státní správy byla z r. 2006. Nicméně je faktem, že v divokých devadesátkách až do roku 2006 tomu skutečně tak bylo.

Jak je tomu přesně dnes - to nevím, ale policajti už nechodí vybírat výpalný, ani po práci dělat vyhazovače a státní zástupci přestali chodit s vyšetřovanými na oběd, či večeře. Je ovšem možný, že státní zástupci, či vyšetřovatelé nějakou tu informacičku za peníze zveřejní, či prodají médiím...... Konec konců z pražského zastupitelství už takových informací unikly kupy a kauza Vidkun, byla taky spíš politicky uklizena, než potrestána. Konec konců v médiích se v minulosti objevovali nahrávky hovorů, které byly pořízeny - buď se souhlasem soudce - a měly být utajené, nebo našimi tajnými službami - o kterých nikdo neví, co vlastně dělají.

Takže já bych toho Jirku zase až tak moc neobviňoval, protože dodnes není vše čisté tak, jak by mělo být, ale na druhou stranu je to o hodně lepší, než v roce 2006.

0 0
možnosti
Foto

Pan Paroubek, archetyp nabubřelého papaláše, neustále píše svoje vzpomínky na dobu, kdy byl na výsluní. Je třeba připomenout jeho fotografickou publikaci charakteru "s kým jsem se vyfotil". Jeho dnešní blog je plný ukřivděnosti, jako koneckonců mnoho předchozích, kdy mu všichni házeli klacky pod nohy. On samozřejmě byl vždy a všude na správné straně, třeba když sestřelil vládu uprostřed předsednictví ČR v Evropské unii, je autorem "oranžového tsunami krajských voleb, které vyhrál naprostým nesmyslem - zrušením poplatků u lékaře - což byl krok, kterému se říká populismus čiré podoby a které neměl s tímto typem voleb absolutně žádnou souvislost. Také je třeba mu připomenout, že na křtu knihy jeden jeho kamarád Ďuričko odpráskl dalšího kamaráda Kočku (chodit na večírek s kvérem bylo zřejmě normativem). A nyní tvrdí, že s mafií neměl nic společného a že pana Františka Mrázka neznal.

Jeho čas je pryč, jak koneckonců napověděly několikeré volby, kdy vždy vyhořel bezprecedentním způsobem. Každý jiný by se stáhl do pozadí a těšil se z vyhasínání všeobecné paměti. On ale bude nejspíše až do konce svých dnů připomínat svou osobu, která již přesáhla hranici směšnosti a vkusu a zůstává jen trapné pokašlávání a pohledy stranou.

17 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS