Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Inflaci tato vláda a současné vedení ČNB nejsou schopny léčit.

Je pravdou, že Evropská centrální banka (ECB) má základní referenční úrokovou sazbu kolem nuly, naše centrální banka (ČNB) ji dokázala posunout na 4,5%.

Inflace v zemích EMU (zemích platících eurem) je o něco více než poloviční, ve srovnání s tou naší. U nás leden 4,4 %, únor + 1,3 %. Březen se předběžně odhaduje na 2,5 % - ale to uvidíme přesně až za týden.

;-(

Tak otřesný vývoj naší inflace si nepamatuji.

0 0
možnosti
JP

To jsou slova opravdového putinovce ...žádný ruský útok a agrese, ale "konflikt", za kterým stojí USA! Paroubku, zůstaňte na smetišti dějin! A do pšenice raději nekecejte, jste v tom naprostý diletant.

8 1
možnosti
ZZ

On ten konflikt mezi Ukrajinou a Ruskem se táhne minimálně už 10 let. Pamatujete si na to jak Ukrajinci kradli Rusákům plyn a nechtěli za něj platit ? Vždyť pouze k vůli Ukrajině se budoval Nord Stream 1 a 2.

Teď už Rusákům došla trpělivost a Ukrajina to šeredně odskáče. Čím déle bude situace trvat - tím hůř pro samotnou Ukrajinu i celou Evropu.

:-/

0 0
možnosti
PM

P39e52t10r 27M13a57n91d34a

26. 3. 2022 6:05

ruská hloupá lodi jdi

2 0
možnosti
TB

Každou sociální situaci přece podle Paroubka vyřeší "zdanění těch bohatých, co jedí kaviár". Moc dobře si ty kecy ještě pamatuji.

7 1
možnosti

P49e51t35r 18Č48e73r57n70ý

25. 3. 2022 20:01

Většina z ministrů nemá ani potřebnou odbornost v rezortech, které řídí.

Zato Škromach, Urban, Jandák nebo Zgarba, to byli "odborníci" jako víno :-P;-D

9 0
možnosti
Foto

Dokázat nakouknout do kuchyně té nejvyšší politiky, celou řadu nadšenců by museli dlouho polévat ledovou vodou, aby se z toho vzpamatovali.

1 1
možnosti
Foto

Vy jste tam nakouknul, anebo se zase vytasíte s nějakým známým?

3 2
možnosti
JL

Uzasny komentar, pane Paroubek. Je na snade, ze neznate definici co je stat. To v marx/leninismu jen prebehli a take jste nebyl ten den ve skole, to zname.

Ale to je ta tvrda stranka neznalosti. Jen se rozhodnou zda vasi nebo ta te nove vlady. Podle diskuze je videt, ze vase

Neznalost je ta nejvetsi chyba vasi ery jako politik. Dejte si rici od starsiho dedka a nenicte druhym srdecni rytmus.

6 3
možnosti
JB

J19i73r95i 26B29o32r

25. 3. 2022 13:27

Pane Paroubku, jak jste mohl být předseda vlády, když před tím jste jim nikdy nebyl. Neměl jste s tím tu zkušenost.;-D;-D;-D

6 0
možnosti
Foto

A podle toho to vypadalo. :-)

2 0
možnosti
TC

Česká republika má velký problém. Máme slabou, váhavou, neodbornou, nezkušenou, fanaticky zavilou, diletantskou, avšak rozhazovačnou vládu, která jen přihlíží a neví si rady. Existuje se součtem těchto vlastností na světě vůbec nějaká osoba ? Ale nebojte se, řešení se samo nabízí. Jirka sexymozek Paroubek je připraven převzít jakékoliv ministerské místo včetně toho premiérského. Všichni víme, jak to už jednou dopadlo. Dnes musejí prodávat svůj majetek.

8 0
možnosti
LV

Myslíte starat se o problémy českých občanů tak, jako jste se starali vy? "Zdroje jsou!", Špidla. "Naše předvolební sliby nebyly zasazený do ekonomického rámce". Sobotka. "Státní dluh se neplatí". Paroubek. To jste Vy, že?

10 0
možnosti
ZZ

Kdepak, Pekarová to řekla jasně !

Stát tu není od toho, aby se o někoho staral.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS